dec. 13

Mai cititi revistele de moda?

Mai cititi revistele de moda?

Nu stiu cate dintre voi mai au curiozitatea sa rasfoiasca paginile unei revistele de moda sau sa citeasca o parte din articolele dedicate anumitor vedete, dar mie una inca imi place sa fac acest lucru. Poate si pentru simplu fapt ca am fost atrasa de presa scrisa de foarte mult timp. Insa nu pot sa nu observ anumite lucruri care s-au schimbat intre timp, mai exact textele din prezent nu mai seamana deloc cu ceea ce erau candva textele in trecut.

Stiu ca fiecare an care trece isi pune amprenta pe munca jurnalistilor, in special a celor ce lucreaza in presa scrisa si a caror materiale ajung in fiecare zi la tipar. Cu toate astea lucrurile de baza s-au pastrat inca, mai exact cam tot ce tine de forma articolelor si de norma calitatii continutului. Pe de alta parte oricat de mult as fi tentata sa spun ca paginile revistelor arata mult mai bine in prezent, majoritatea nu au articole din care sa ramai cu anumite informatii.

As putea spune ca multe dintre articolele acestora sunt articole normale sau doar care sa umple acele pagini ce iau calea catre tipar. Poate ca daca si continutul ar fi fost ceva mai bun lucrurile ar fi stat altfel. Stiu ca nu foarte multe persoane mai sunt interesate de presa scrisa. In special sa cumpere revistele tiparite, dar nici macar acelea care mai sunt pe piata nu pot spune ca iti pot satisface intreaga curiozitate sau sa-ti puna la dispozitie numai afirmatiile interesante si adevarate. Probabil ca stiti si voi cum se face presa in ziua de azi si cu siguranta aveti cunostinte de astfel de proceduri.

In cele din urma ne-am obisnuit sa ne luam toate informatiile de pe internet, din publicatiile de pe net si cam atat. Nu ne mai atrage nimic din ceea ce este tiparit, din ceea ce este palpabil si ne poate oferi acele informatii scrise.