dec. 13

Te atrag cartile motivationale?

Te atrag cartile motivationale?

In ultima perioada am inceput sa citesc fel si fel de carti ce nu tin intocmai de specializarea mea sau de ceea ce sunt nevoita sa citesc pentru intampinarea muncii mele de la birou. Prin urmare nu de putine ori m-am trezit  ca tin in mainile mele cate o carte motivationale. Din experienta mea si din cate am citit nu pot spune ca aceste lecturi sunt chiar atat de rele, dar pot spune ca mi-am notat cateva idei care mi s-au parut mai interesante.

Si nici nu pot spune ca de acum voi cauta numai si numai acest tip de carti, intrucat nu sunt total convinsa de acest lucru. Si da am spus ca nu sunt rele, dar nu cred ca as fi in stare sa citesc numai acest tip de carti. In primul rand pentru ca eu ma relaxez atunci cand citesc si daca as lectura carti motivationale asta ar insemna sa fiu foarte atenta si sa nu mai am parte de relaxarea dorita.

Poate ca de asta de cele ma multe ori ma feresc sa citesc astfel de carti inainte de culcare. Si pentru ca am adus vorba de asta imi place ca atunci cand ma asez in pat sa citesc chestii amuzante, care sa ma faca sa zambesc si care sa ma binedispuna inainte de somn. E ca un fel de terapie pe care o aplic in acele momente in care sunt foarte obosita sau in acele situatii in care nu ma simt foarte bine sau mi s-au intamplat anumite lucruri nu tocmai frumoase.

Pana la urma fiecare citeste ceea ce ii face placere si ceea ce il relaxeaza, insa daca ai de gand sa citesti carti motivationale nu uita ca ai nevoie de ceva atentie pentru a intelege informatiile pe care le gasesti in paginile acestor nenumarate carti.