iun. 22

Lucrurile urate pe care le intampinam

Lucrurile urate pe care le intampinam

Nici nu ai plecat bine de acasa ca deja imi este dor de noi. Nu stiu cum de am reusit sa ma indragostesc atat de mult de tine. Dar uite ca dupa atatea saptamani in care nu ne-am vorbit acum mi-e atat de dor de tine. Off, si daca ai stii cate lucruri urate mi s-au intamplat. Sincer nu mai vreau sa trec prin ceea ce am trecut in fosta mea relatie si de aceea nici nu vreau sa te supar.

Nu stiu daca este tocmai bine sa iti spun ce ma supara, ce ma deranjeaza sau poate ca ar fi mult mai bine sa ma abtin si sa incerc sa-mi vad de treaba. NU vreau sa te supar atunci cand esti plecat si poate ca am sa-ti spun tot ce mi se intampla atunci cand ai sa ajungi acasa. Stiu ca tu mi-ai spus sa iau lucrurile ca atare si sa nu ma mai gandesc la lucrurile rele.

Dar stii si tu cum este… De fiecare data simt ca aceste lucruri ma fac sa mor pe dinauntru si nu ma pot concentra pe ceea ce este important pentru mine. Cred ca aceste vorbe si lucruri urate de care am tot dat in ultima perioada ma intristeaza si nu mai vreau sa mai plang din cauza lor. Sunt prea multe lucruri urate in jurul meu si nu mai stiu cum sa scap de ele.

Poate ca de vina-i si mentalitatea mea, deoarece ma gandesc prea mult la acestea, in loc sa le las si sa merg mai departe. E usor sa spun ca totul este perfect in viata mea, dar imi dau seama ca sunt prinsa de aceste lucruri urate ce ma fac inca sa mai tresar uneori. Sincer iti spun ca abia astept sa te intorci acasa. Stiu ca va mai dura ceva timp pana se va intampla asta, dar lasa-ma sa sper ca lucrul asta va fi maine.