iun. 21

Cea mai buna cafea colorata

Cea mai buna cafea colorata

Daca v-as spune ca nu-mi place cafeaua as fi cea mai mare mincinoasa, caci ma simt atrasa de cafea la fel cum ma simt atrasa de o carte buna. Si nu pentru ca o consum in fiecare dimineata, ci doar pentru faptul ca a devenit un mod de a-mi exprima iesirile, starile de spirit uneori. Recunosc nu sunt persoana cea mai buna care sa prepare cafeaua, dar nici nu pot spune ca nu-mi iese daca incerc sa o fac.

De curand am descoperit ca am o pasiune pentru acele cafele ce au curcubeul in ceasca. Si pana nu demult nu prea intelegeam cum era posibil acel lucru. Poate ca a mea curiozitate m-a ajutat sa trec repede peste orice tip de prejudecati si intr-un final am gasit ceea ce cautam. Poate si pentru  ca am mai multa nevoie de cafea zilele astea, decat in celalalte zile. Mi-am propus sa imi realizez si eu o astfel de cafea, dar mi-am dat seama ca nu am toate materialele de care am nevoie.

Ce produse sunt necesare pentru a putea realiza o cafea curcubeu?

Daca nu as fi fost o persoana insistenta asupra lucrurilor pe care mi le doresc, probabil ca nu as fi reusit sa aflu ceea ce imi doream atat de mult. Printre multe altele am descoperit si cateva materiale video care sa te invete sa iti realizezi cafeaua perfecta de la micul de jun. In plus de asta trebuie sa recunosc faptul ca am mai gasit si alte variante de a mai pregati cafeaua. Dar mai intai am sa va spun de ce produse aveti nevoie pentru cafeaua curcubeu:

  • un espresso;
  • lapte spuma;
  • coloranti alimentari;
  • indemanare;

Stiu ca vi se pare foarte ciudat ca am scris de indemanare, dar daca nu ai priceperea necesara, mare lucru nu prea o sa-ti iasa. In plus ai avea toate sansele ca a ta cafea sa nu mai ajunga in cana, ci mai degraba pe langa aceasta. Stiu ca pare absurd, dar pe mine m-au incantat si clipul pe care l-am gasit, dar si pozele de pe internet cu aceasta delicioasa cafea.