mai 28

La cat de multe poti renunta?

La cat de multe poti renunta?

Sunt momente in care stai si te gandesti la ce mai poti renunta, doar pentru a avea un strop de bucurie. NU poti sa ignori faptul ca lucrurile bune din viata ta s-au transformat in ceva ce acum nu mai intelegi. Si poate ca daca ai fi avut putin mai multa intelepciune ai fi stiut ca lucrurile nu stunt chiar atata de departe pe cat le crezi tu si nu atat de bune. Ai putea sa-ti iei cateva clipe libere doar pentru tine si sa stai sa te gandesti la ceea ce tu ai de facut.

Ai putea de asemenea sa intelegi ca lucrurile se puteau intampla si mai rau, iar la o prima analiza pana la urma ai facut tot ce ai crezut ca este mai bine pentru tine. NU poti sa ignori toate lucrurile din jurul tau si nu poti sa decizi in locul altora, dar cel putin pentru tine incearca sa te hotarasti cu privire la ceea ce vrei sa faci.

Daca intr-un final te-ai hotarat (si este de dorit sa faci asta cat mai curand) nu ezita sa pui acea hotarare in practica, si asta pentru ca nu poti schimba nimic daca nu pui lucrurile in miscare. Iar daca ai crezut ca izolarea este cea mai buna metoda atunci da-mi voie sa-ti spun ca te-ai inselat si ca lucrurile nu stau chiar asa. Izolarea nu face nimic mai mult decat sa inrautateasca lucrurile si sa te faca sa gandesti din ce in ce mai negativist.

Nu poti face chestiuni pe care mai tarziu nu le poti intelege si daca totusi le-ai facut este bine sa stii cand sa te opresti, sa renunti si sa incerci sa faci lucrurile sa mearga. Intotdeauna va fi greu, dar va fi si mai greu si mai complicat daca tu nu te decizi cu privire la toate aceste aspecte.