mai 30

Cu iluziile cum stati?

Cu iluziile cum stati?

Aveam senzatia ca cele mai multe probleme sunt legate de mine si de toate acele decizii pe care eu le-am tot luat in ultima perioada. As fi nebuna sa spun ca lucrurile pe care mi le-am dorit n-am fost spectaculoase, dar unele dintre ele m-au facut sa ma simt jalnic si m-au adus intr-o stare pe care n-as putea sa o explic.

Inca astept sa ma linistesc si sa-mi reamintesc de faptul ca nu ar trebui sa mai am asteptari de la oameni, caci toate aceste asteptari n-au facut altceva decat sa-mi dea batai de cap si sa-mi creeze o lume plina de iluzii. Pana la urma e usor sa te imbeti cu apa rece, insa e din ce in ce mai greu sa recunosti ca toate aceste lucruri nu fac altceva decat sa te afunde intr-o lume pe care nu ti-o doresti si din care nu ar trebui sa faci parte.

Nu e chiar atat de usor pe cat pare, mai degraba e foarte dureros si intr-un fel iti strange sufletul si ti-l sfarama de parca ar fi o simpla bucata de creta aruncata pe asfalt. Ma gandeam ca nu voi ajunge niciodata in acest punct si sincera sa fiu nu credeam ca acest lucru ma va face sa sufar intr-un asemenea mod. Sunt dezamagita!…

Sunt dezamagita de alegerile mele si de faptul ca traiesc intr-o lume a iluziilor si nu in una reala care sa-mi aduca satisfactii. Poate pentru voi cei care nu aveti asemena probeme, aceasta echestiune vi se pare o prostie, dar pentru mine care ma confrunt cu asta in fiecare zi mi se pare a fi cel mai mare cosmar al meu. Inca mai sper ca ma voi trezi din acest cosmar cat de curand si nu voi mai avea probleme cu tot ceea ce se intampla in jurul meu.