mai 28

Aveti grija cum si ce comunicati

Aveti grija cum si ce comunicati

Unii spun despre iubire ca este oarba, ca vine pe nepregatite si te invaluie in mrejele ei. Eu cred ca acest aspect nu este intocmai ceea ce pare. Ba mai mult decat atat lucrurile sunt putin mai intortochiate si anumite aspecte nu se pot analiza la o prima vedere. Insa pentru cei care au facut deja anumite compromisuri lucrurile se inrautatesc din ce in ce mai rau si devin apasatoare.

Iar in aceasta privinta nu trebuie sa uitam ca acest lucru poate fi foarte daunator atat pentru spirit cat si pentru fizic. Aparent se tot spune ca dragostea trece prin stomac numai ca aceasta nu tine si de foame si de cele mai multe ori persoanele de sex feminin ajung sa se infometeze. Cred ca asta este una dintre principale probleme pe care trebuie sa le aveti in vedere si ar mai trebui sa va ganditi si la depresiile aferente.

Si poate ca pentru unii aceste lucruri sunt de neglijat, dar avand in vedere ca anumite aspecte nu se vindeca niciodata de la sine, cred ca ar fi mult mai bine daca toate aceste lucruri s-ar putea rezolva prin ceva mai multa comunicare. Da, pentru unii aceasta modalitate nu pare una prea eficienta sau care sa dea anumite rezulate, dar daca veti incerca veti observa anumite rezultate la care cel mai probabil nici nu va asteptati.

Si pana la urma nu conteaza cine deschide primul subiectul pentru a putea comunica, cel mai mult conteaza modul in care comunicati si cum comunicati. Deoarece aceasta este cheia si calea catre toate acele lucruri care pot fi de ajutor. Si poate ca uneori ar trebui sa fiti putini mai deschisi la doleantele celor din jur, mai deschisi la ceea ce se intampla si totodata sa nu incercati sa judecati.

Nu se stie niciodata prin ce poate trece o persoana, chiar daca voi o vedeti zambitoare asta nu inseamna ca persoana respectiva este in culmea fericiri sau ca poate trece neclintita peste orice problema. Poate ca ar trebui sa va ganditi la toate aceste lucruri inainte sa faceti diverse afirmatii sau sa ajungeti la certuri. Si asta este pentru binele tuturor.