Iubirea in diverse moduri

Posted by

Oare cum as putea profita si mai bine de iubire? Oare cum as putea sa ma dedic ei, cand oamenii din jurul meu sunt atat de ciudati si de diferiti. In mintea mea iubirea inseamna mai degraba toate acele sentimente frumoase, pe care nu le poti instraina. Pentru multi altii insa iubirea consta in diferite daruri, bani sau nu mai stiu eu ce beneficii.

Niciodata nu am inteles de ce trebuie sa iubesti numai pentru a primi ceva material in schimb. Nu am cunoscut niciodata acest sentiment si nici nu vreau sa-l cunosc. Sincer mi-a luat ceva timp sa inteleg de ce lucrurile nu sunt asa cum mi le imaginam eu. Pe de alta parte nici nu cred ca am fost dispusa si deschisa pentru lucruri de acest gen si asta pentru ca in mintea mea s-a creat un alt fel de sentiment si de imagine a iubirii.

Stiu ca unii oameni sunt facuti sa iubeasca si sa traiasca frumos, iar altii mai mult sa sufere si cam atat. Eu cred ca ma aflu cam intr-o categorie de mijloc, avand in vedere ca am fost si trista din cauza iubirii, dar am si invatat sa iubesc frumos. Iar lucrul asta i se datoreaza in mare masura iubitului meu actual.

El m-a invatat atat de multe lucruri, pe care de cele mai multe ori le-am neglijat sau pur si simplu nu le-am luat mai in serios. Si cu toate astea imi amintesc cum poate iubirea sa iti schimbe starea de spirit. Nu spun ca eu stiu cel mai bine asta, dar pot spune ca am cunoscut putin din fiorii dragostei si mi-a placut sa gust din ei.

Si am mai observat ceva totul este perfect cand ai cu cine sa impartasesti acele sentimente de iubire, caci de unul singur toate astea la un loc nu au nici un farmec, ba din contra uneori te mai si enervezi fara sa stii.