dec. 31

Impresii despre esentele de parfum

Impresii despre esentele de parfum

Felul tau din fiecare zi pur si simplu ma zapaceste si mi-as dori ca in fiecare zi sa te simt aproape de mine chiar daca tu esti departe. Tu stii deja toate astea foarte bine, insa ceea ce nu stii tu este felul in care pastrez vii fiecare moment pe care l-am petrecut alaturi de tine. Pana la urma toate aceste mici detalii raman secretele mele si crede-ma ca nu am sa scot nici un cuvintel despre ele, nici macar in fata celei mai bune prietene.

Stiu eu foarte bine ce am de facut si nu vreau sa te dezamagesc. Acum insa marea mea problema este cu totul si cu totul alta. Mi-as dori sa-ti daruiesc ceva frumos si in acelai timp interesant. M-am gandit ca ar fi nemaipomenit daca as putea sa-ti daruiesc un parfum si de aceea am bantuit siteul parfumero.ro cateva ore in sir.

Nu stiu daca decizia sau alegerea mea va fi buna, caci te stiu pe tine cat de mofturos poti fi, mai ales in anumite momente. Dar nu am incotro si va trebui sa imi asum orice astfel de decizie voi lua. In plus va trebui sa fiu foarte atenta cu esentele tari, caci ma gandesc ca voi da peste una de care tu sa nu fii multumit, ca mai apoi sa-mi spui ca nu iti place si ca iti doreai cu totul si cu totul altceva.

Poate am sa-ti gasesc si tie ceva pe masura ta si cand ma gandesc la asta ma gandesc la ceea ce a achizitionat verisoara mea si anume acele parfumuri marca Guerlain. Nu stiu de ce m-am gandit la acestea, poate ca ele sunt putin mai intepatoare asa cum imi plac mie. Si, da, imi plac acele parfumuri care au mirosul mai pregnant si nu sunt chiar atat de dulci.

Stiu ca sunt foarte ciudata si uneori chiar sunt mai atrasa de parfumurile barbatesti, decat de cele dedicate femeilor. Dar ce sa fac? Asa sunt eu, putin mai dificila si in acelasi timp mai zapacita. Poate de aceea el ma iubeste atat de mult. Nu pot sa neg ca eu nu il iubesc, dar parca nici nu as tipa in gura mare despre asta.

Mai degraba as pastra aceste lucruri minunate, doar pentru noi si pentru sufletele noatre. Asa cred eu ca este bine si perfect pentru noi. Poate ca prin preajma mea vor fi persoane care imi vor spune ca am gresit foarte mult, dar nu imi pasa, chiar imi place relatia noastra de acum si voi face tot posibilul pentru a o pastra.