Clipe dulci la tine-n brate

Posted by

Mi-am amintit cat de magice erau clipele langa tine. De fapt imi reamintesc de ele ori de cate ori sunt nervoasa, obosita, dezamagita sau trista. E din ce in ce mai greu pentru mine sa stau departe de tine, iar tu stii lucrul asta pentru ca l-ai observat de ceva timp. Cu toate astea imi este foarte dor de tine si as fi vrut sa fii mai aproape de mine.

Nu-i de mirare ca tu stii foarte bine ce ai de facut, mai ales atunci cand ma simti ca sunt suparata sau cand oboseala isi spune cuvantul. Sincer as fi vrut sa te opresc aici numai pentru mine, sa nu te mai las sa pleci si mai mult decat atat sa-ti ofer toata dragostea din lume. Stiu, la fel de bine ca si tine, cat de importanta este munca ta, mai ales ca desi nu ti-am spus niciodata imi place sa stau in preajma ta atunci cand lucrezi, atunci cand iti faci griji pentru munca ta. Parca ai fi cu totul si cu totul o alta persoana, probabil de asta imi place atat de mult de tine.

Pe langa asta mereu ai stiut sa-mi spui vorbe frumoase, chiar si atunci cand tu erai foarte ocupat sau poate nu aveai chef de prostiile mele. Si stiu ca orice as face tu vei fi acolo sa ma susti si sa ma ajuti ori de cate ori eu iti cer ajutorul. Nu as vrea sa-ti fac nici o neplacere, cel putin nu zilele astea atat de importante pentru noi si pentru cei din jurul nostru.

Sincer abia astept sa ajungi acasa, sa ma iei in brate si ca de obicei sa ma scapi de toate acele griji si temeri pe care le am si de care momentan nu pot scapa. Sper doar ca in curand sa fiu putin mai linistita si bineinteles sper ca tu sa ma acoperi mereu cu dragostea ta.