Iti multumesc pentru ca existi

Posted by

Mai intai de toate cred ca ar trebui sa-ti multumesc pentru toate momentele astea minunate pe care te straduiesti sa mi le oferi. Nu credeam vreodata ca iubirea poate fi atat de frumoasa si ca pot invata atat de multe lucruri numai de dragul iubirii. Nu sunt sigura ca as putea sa te recompensez pentru toate gesturile tale cu care mi-ai umplut inima de fericire.

Nici nu stiu cum sa-ti multumesc mai bine si sper ca in curand sa am curaj sa iti spun tot ce simt pentru tine si in legatura cu tine. Aparent credeam ca m-am pierdut intr-o lume tare ciudata, intr-o lume in care iubirea nu exista, iar asta m-a speriat. Si, da, crede-ma ca asta m-a speriat cel mai rau.

Ma gandeam ca voi ajunge si eu ca ceilalti din jurul meu din lipsa iubirii. Apoi nu stiu exact ce s-a intamplat si cum te-am intalnit, dar ai aparut in viata mea si ai inceput sa o pictezi cu nuanta fericirii. M-ai invatat sa nu ma las invinsa indiferent de obstacole  si mai mult decat atat mi-ai demonstrat in nenumarate randuri cat de bine este sa fii iubit.

Apoi recunosc faptul ca m-am speriat putin si am incercat sa fug cat mai departe de tine fara sa incerc sa gasesc motivul temerilor mele. Pur si simplu m-am trezit intr-o dimineata fara tine, ca dupa aceea sa inteleg cat de important esti tu pentru mine. Stiu ca am gresit de prea multe ori fata de tine, dar acum incerc pe cat posibil sa-ti fac pe plac si nu pentru ca asa trebuie cum eram eu obisnuita, ci pentru ca abia acum am inteles cat de mult te iubesc.

Si n-am de gand sa-ti scriu tie acum o oda, ci doar sa-ti demonstrez prin ceea ce stiu eu mai bine sa fac cat de mult te iubesc si cat de mult insemni tu pentru mine. Nu am sa-ti spun nimic mai mult decat – iti multumesc pentru ca existi si pentru ca m-ai primit in viata ta.