De ce nu putem ajunge la o intelegere?

Posted by

Habar nu am ce se intampla cu noi. Ti-am spus de nenumarate ori ca daca ai nevoie de ceva anume sa ma anunti. In loc sa faci acest lucru, tu mai rau te-ai suparat, iar eu m-am trezit ca nu vrei sa mai vorbesti cu mine. Ai putea sa-mi spui foarte clar despre ce este vorba si sa nu mai faci atata tam-tam. Inca de a inceput ti-am spus ca nu imi place sa avem astfel de probleme din nimicuri.

Iar daca imi doream probleme crede-ma ca nu te-as fi ales pe tine. Am crezut ca relatia noastra se bazeaza pe incredere si respect reciproc, dar in momentul in care tu nu vrei sa vorbesti totul se duce pe apa sambetei. Oricat de mult m-as stradui eu sa fac totul perfect nu voi reusi. Si sincer in acest moment am nevoie de putin ajutor si din partea ta.

Nu ma pot trezi ca la un moment dat din relatia frumoasa in care eu aveam incredere sa ma trezesc intr-un final intr-un cosmar. Stiu ca tu  nu esti de acord cu multe lucruri, dar ca si tine si eu incerc sa ma acomodez cu relatia noastra, cu toate mofturile noastre si incerc sa ma adaptez la toate acele lucruri pe care tu ti le doresti. Asa cum ti-am mai spus si cu alte ocazii nu sunt o fire perfecta si de aceea te rog sa-mi acorzi putina rabdare si timp.

Un om nu se schimba foarte usor de pe o zi pe alta ci are nevoie de timp pentru a se obisnui cu tot ce este nou. Iar daca eu am gresit si am fost de vina intr-un anumit moment era mult mai bine sa ma tragi de maneca si sa imi spui ce se intampla. Si, da, as fi preferat sa aflu de la tine nu de la alte persoane, dar na – acum timpul asta a trecut si este cam tarziu sa mai faci ceva in aceasta privinta.