aug. 21

Dulciurile prichindeilor – o alta varietate de bunatati

Dulciurile prichindeilor – o alta varietate de bunatati

Sunt constienta ca anumite lucruri nu o sa se schimbe niciodata in privinta celor mici. Iar unul dintre aceste lucruri este reprezentat in mare parte de catre dulciuri. Stiu ca acest enunt al meu nu v-a trezit nimic suspect, dar daca v-as spune ca majoritatea bolnavilor de diabet au aceasta problema din cauza unei alimentatii nesanatoase, iar un aport il au si dulciurile, oare ce v-ar trece prin minte?

Fie ca vrem sa recunoastem sau fie ca nu, o parte dintre noi suntem tentati sa-i „mituim” pe cei mici pentru a putea sa ii cumintim sau sa ii facem sa realizeze anumite lucruri. Nu stiu daca si voi va confruntati cu asta sau doar daca eu sunt una dintre aceste persoane, dar stiu ca foarte multe persoane se cam incurca de asemenea lucruri si da, dulciurile sunt nocive pentru copiii. Sunt nocive si pentru noi!

Insa exista o multime de probleme de acest timp cu privire la dulciuri, dar ce te faci cand dulciurile arata foarte, foarte bine? Sunt destui parinti ce interzic micutilor consumul de dulciuri, dar cand dau de prajituri de casa nu prea le mai poti interzice. In plus vizitele la bunici sunt pline de dulciuri si prajituri de casa. Si de foarte multe ori prajiturile de casa sunt foarte aratoase si foarte gustoase.

Cine nu a incercat prajiturile de casa?! Toata lumea este multumita cand vine vorba despre prajituri de casa. Mai greu de cele sau cei ce se chinuie sa pregateasca prajiturile. Si pentru ca tot am vorbit de prajituri, ei bine m-am gandit ca ar fi perfect sa va las aici cateva poze cu prajituri de casa ce au un design unic. Nu cred ca am vazut foarte des asemenea forme de prajituri si de aceea m-am gandit sa le postez si aici, in ideea ca va vor inspira si ca mai mult decat atat poate veti pregati si voi ceva asemanator.