iun. 29

Despre genuri si tipuri de muzica

Despre genuri si tipuri de muzica

Uneori imi place sa ascult alt tip de muzica si sa fiu sincera am cam incercat toate tipurile de muzica, unele mi-au placut si m-au atras, altele nu. Insa cand vine vorba de relaxarea mea si doar atat, stiu ce tip de muzica sa ascult.

De obicei ascult muzica clasica, muzica de instrumente, caci vorbele mi se par uneori de prisos si parca nu isi au locul in anumite linii melodice. Am avut momente insa cand mi-as fi dorit ca anumite piese sa contina si doua, trei vorbe. Oricum in general tipul de muzica pe care il asculti nu este discutabil.

In mare parte, nu m-am plans niciodata de muzica, poate de mici intamplari nefericite, in rest nimic. Dar am avut si momente cand m-am bucurat din plin de muzica si m-am simtit foarte, foarte bine. Uneori am senzatia ca poate sunt venita dintr-o alta lume si dintr-un alt timp.

Desi am stiut intotdeauna de ce sunt atrasa si de ce nu am incercat sa imi iau notite si sa ma adaptez din mers la unele situatii. De multe ori m-am simtit fericita si bucuroasa ca nu fac parte din acea categorie de persoane ce asculta muzica la maximum in basi.

Sunt tipul de persoana ce ii place muzica simpla, fina, care sa nu deranjeze urechea. Si cu toate astea muzica doar se asculta… Tu ce parere ai despre muzica si ce tip de muzica iti place sa asculti?