dec. 11

De ce trebuie sa excluzi oja neagra dintre lacurile pentru sarbatori?

De ce trebuie sa excluzi oja neagra dintre lacurile pentru sarbatori?

Nu stiu daca te-ai gandit la ce tip de lac vei purta de sarbatori, dar daca inca nu ai reusit sa te gandesti la asta sau poate ca ai fost mult prea ocupata ar fi foarte bine sa citesti acest articol pana la final. Poate ca deja te intrebi inca de cand ai citit titlul articolului de ce am scris acest lucru? Si pentru a avea parte de un raspuns pe masura asteptarilor voastre in paragraful de mai jos o sa descoperiti cateva lucruri esentiale despre acest tip de lac.

  • ai nevoie de ceva mai mult timp pentru a realiza manichiura perfecta folosind oja neagra (asta in cazul in care nu aplici o oja semipermanenta);
  • vei atrage toate privirile asupra ta si este posibil sa nu vrei acest lucru;
  • iti poate da o imagine dezastroasa daca nu tii cont de anumite aspecte;
  • trebuie sa fii atenta la accesoriile pe care le porti;
  • acest tip de lac se potriveste unui singur tip (nuanta) de piele;

Sunt atat de multe posibilitati pentru a putea purta acest tip de lac de unghii si cu alte ocazii, incat nu merita sa strici magia sarbatorilor de iarna cu o astfel de nuanta. In plus este posibil sa nu iti placa sa te trezesti in timpul petrcerii ca nu ai o manichiura perfecta sau ca intr-un colt oja ta a sarit.

Ba mai mult decat atat esti nevoita ca ori de cate ori vrei sa iti faci un model de manichiura cu acest tip de lac trebuie sa ai foarte mare grija la vestimentatia pe care tu o porti. Dar si la accesoriile pe care tu le utilizezi pentru tipul de tinuta pentru care optezi, dar si pentru toate bijuteriile, in special inelele pe care vrei sa le porti. Cu alte cuvinte un astfel de lac de unghii impune o tinuta mai sobra si mult mai rigida ceea ce nu este cazul pentru aceste sarbatori de iarna.