dec. 11

Ce tip de bijuterii te atrag?

Ce tip de bijuterii te atrag?

Cate dintre voi, doamnele si domnisoarele, nu si-au dorit intr-o anumita perioada sa aiba acces la cat mai multe bijuterii. Ar fi imposibil sa spunem ca nu ne plac bijuteriile, caci printre multe alte lucruri de ele sunt atrase majoritatea femeilor. Ceea ce poate fi interesant este ca o buna parte dintre persoanele de sex feminin nu prea inteleg de ce pretul bijuteriilor a crescut foarte mult in ultima perioada.

Si poate ca acest lucru nu ar trebui sa ne ingrijoreze avand in vedere ca pretul bijuteriilor nu a fost niciodata unul foarte mic. Spre exemplu am putea spune ca majoritatea acestora nu au fost niciodata la un pret redus sau pe care sa si-l poata permite toata lumea. In functie de complexitatea acestor bijuterii, dar si de materialul sau pietrele pretioase pe care le contine, pretul acestora urca sau scade, ceea ce nu este deloc o necunoascuta pentru nimeni.

Cu alte cuvinte indiferent ca vorbim despre coliere, cercei, bratari sau inele pretul acestora este variat. Cam aceeasi situatie se intampla si atunci cand discutam despre unele seturi, ce par de cele mai multe ori sa ne surprinda si sa ne faca sa ne dorim sa le achizitionam. Sa cumparam bijuterii nu este chiar atat de greu, mai ales daca ai si un salariu mai frumusel, atunci pretul acestora nu are ce cauta in discutie.

Cert este ca pretul unei bratari variaza de la cativa lei si pana la cateva sute sau poate chiar mai mult, asta depinde foarte mult de materialul din care este realizata, de dimensiunea acesteia, dar si de greutatea ei. Iar la toate acestea se mai adauga si manopera, dar si timpul petrecut in realizarea unor asemenea bijuterii. Totul depinde de gusturile si de dorintele tale, de ceea ce vrei sa iti alegi si bineinteles de pretul pe care tu ti-l poti permite. Astfel ca toata lumea poate achizitiona bijuterii, mai ales daca se incadreaza in anumite standarde.