sept. 29

De ce ne-ar ajuta reciclarea materialelor?

De ce ne-ar ajuta reciclarea materialelor?

Ma gandeam cam cate lucruri interesante poti face din materialele, deja folosite, pe care noi de cele mai multe ori le aruncam la gunoi. De obicei facem lucrul acesta din pur reflex, fara sa mai stam sa mai analizam ce putem face, ce putem pastra si cum putem modifica forma si structura anumitor obiecte.

In definitiv am putea realiza foarte multe lucuri, obiecte, si nu neaparat de arta, dar care sa ne ajute in viata de zi cu zi, daca am pastra toate acele materiale ramase sau pe care noi nu le mai consideram utile.

De asemenea va puteti gandi ce veti realiza daca pastrati prin jurul vostru materiale precum:

  • cartonul;
  • sticla;
  • hartie de ziare si reviste;
  • diverse materiale textile;
  • plastic,
  • metale;

Si bineinteles ca aceasta lista se poate continua si poate deveni un sir interminabil. Insa pentru a avea la indemana aceasta perspectiva de a realiza lucruri noi ar trebui sa devenim putin mai creativi. Ar trebui, de altfel, sa dam viata tuturor acelor idei ce noua ni se par nastrusnice si foarte indraznete. Daca nu va veti pune in practica toate aceste idei la care doar visati uneori, prea multe sanse de izbanda nu veti avea, pentru ca nimeni nu va putea stii de ce sunteti in stare.

Si oricat de logica ar parea aceasta strategie, prea multe lucruri nu sunt de spus, mai ales atunci, cand vine vorba de creatie, imaginatie, pasiune, perspectiva si o noua imagine a realitatii. Nu stiu cati dintre voi imi vor da dreptate, dar anumite visuri se pot realiza numai prin foarte multa munca si putina imaginatie. Pe langa asta se mai adauga si putina pasiune, dar si timpul pe care tu il dedici noului tau proiect.

Iar lucrurile acestea nu ar trebui sa va sperie sau sa va faca sa va ganditi la cu totul alte lucruri. Si nici daca veti nega toata aceasta pasiune nu veti reusi mare lucru. Totul depinde de voi si de ceea ce puteti voi face pentru visul vostru. Astfel ganditi-va cate obiecte interesante s-ar realiza din reciclarea materialelor.

  1. […] activitate nu este una care sa necesite un anumit grad de efort este, printre multe altele, o activitate de migala ce necesita multa […]

Comentariile sunt inchise.