sept. 27

Cum iti poti pastra masina de spalat in siguranta?

Cum iti poti pastra masina de spalat in siguranta?

Daca in ultima perioada ai avut parte de ingrijorari mult mai multe fata de ceea ce te asteptai, probabil ca si tu ai avut probleme cu masina de spalat, indiferent ca vorbim de masina de spalat rufe sau de cea de spalat vase. Si poate ca nu e suficient, dar cele mai dese probleme apar atunci cand depunerile de calcar isi fac simtite prezenta. De cate ori nu te-ai confruntat si tu cu aceeasi problema? Iar daca este o problema pe care o ai si tu in prezent nu-i nimic, urmareste articolul integral si afla cum poti scapa de calcar.

Cum poti scapa masina de spalat de calcar?

In primul rand pentru a gasi o solutie fiabila pentru masina ta de spalat ar trebui sa mergi direct catre sursa care iti distruge masina de spalat. In cele din urma vei vedea ca apa, de fapt, calcarul din ea este principalul factor nociv al masinii tale.

Solutia perfecta pentru a neutraliza calcarul din apa!

Cea mai buna solutie pentru aceasta problema ar fi aceea de a folosi un filtru anticalcar. Filtrul anticalcar este cel care protejeaza masina de spalat impotriva depunerilor de calcar. Un astfel de exemplu de filtru numai bun pentru masina ta este si  FILTRO ECOZONE 100, iar despre ele vei afla toate detaliile in paragrafele urmatoare.

Cum poate fi de folos FILTRO ECOZONE 100 pentru masina ta de spalat?

Una dintre cele mai importante caracteristici ar fi aceea ca particulele speciale din filtru distrug particulele de calcar, dar au si un efect benefic asupra masinii, intrucat:

  • reduc consumul de energie electrica;
  • cresc eficienta detergentului;
  • si in cele din urma prelungesc viata masinii de spalat.

Altfel spus acest filtru masina de spalat este format din materiale ecologice ce nu dauneaza mediului inconjurator sau organismului uman. Totusi mai trebuie sa spunem ca apa obtinuta (filtrata) cu acest tip de filtru – FILTRO ECOZONE 100 nu este buna de baut, de consum. Asadar aveti grija unde montati acest tip de filtru, deoarece el este recomandat numai pentru masina de spalat rufe, dar si pentru masina de spalat vase.

Protectia masinii de spalat cu FILTRO ECOZONE 100

In primul rand cred ca trebuie amintit faptul ca acest filtru anticalcar pentru masina de spalat se bucura de 3 actiuni importante, pe care le poate realiza:

  • previne formarea de noi depuneri ale calcarului;
  • distruge depunerile de calcar existente, dizolvand calcarul in bucati mici;
  • si cel mai important impiedica cristalele de calcar sa se depuna pe piesele masinii de spalat;

Un lucru foarte important de care trebuie sa tineti cont ar fi acela ca rezerva de cristale se completeaza dupa 400 de spalari. In plus unul dintre sfaturile specialistilor este sa inlocuiti cristalele ecologice cel putin o data la 6 luni. Conexiunea standard de 3/4″ se insurubeaza chiar inainte de alimentarea masinii de spalat. Avand in vedere eficienta lui FILTRO ECOZONE 100, acesta este echipat si cu un post filtru ce impiedica particulele cristalelor sa paraseasca filtrul.

Care sunt avantajele lui FILTRO ECOZONE 100?

Asa cum poate va asteptati acest filtru dispune de cateva caracteristici si avantaje importante, pentru oricine isi doreste o masina de spalat functionala:

  • poate filtra pana la 20.000 de litri de apa sau echivalentul a 400 de cicluri de spalare;
  • este bine de stiut ca poate functiona si cu apa fierbinte de pana la 105 grade celsius;
  • nu contine polifosfati (substante daunatoare pentru mediul inconjurator);
  • iti protejeaza hainele si le pastreaza culorile, cat si forma si delicatetea acestora;

In cele din urma vei observa ca cea mai mare problema a masinilor de spalat a fost din totdeauna calcarul. Iar acum, avand in vedere ca te poti bucura de FILTRO ECOZONE 100 pentru indepartarea depunerilor de calcar, cu siguranta masina ta de spalat rufe sau vase iti va multumi.