aug. 21

Daikin, cel mai bun aer conditonat pentru locuinta ta!

De curand m-am mutat intr-un nou apartament ceva mai mare, impreuna cu sotia si copilul. Sunt extrem de multumit de conditiile existente aici, zona este perfecta, oamenii sunt ok, ce sa mai, totul este perfect. Insa un singur lucru lipseste de aici fata de vechiul si anume un aparat de aer conditionat.

Pe timpu verii sunt practic dependent de aceasta jucarie deoarece nu ma inteleg deloc bine cu temperaturile ridicate si lucrand de acasa am nevoie sa imi creez cateva conditii pentru a-mi putea duce la bun sfarsit task-urile.

In consecinta a trebuit sa achizitionez un astfel de aparat iar pentru ca am fost extrem de multumit de serviciile Climatico de cand am montat aparatul de aer conditionat in vehiul apartament, m-am decis sa apelez tot la acestia pentru un aparat marca Daikin. Principalele avantaje oferite de aceste aparate Daikin stylish, sunt in primul rand, consumul mic de curent electric si in al doilea rand, atingerea mult mai rapida a temperaturii dorite.

Zis si facut, am intrat pe site-ul acestora, mi-am ales modelul dorit si am plasat comanda dar nu inainte de a solicita si montaj aer conditionat si desi imi place sa imi rezolv singur lucrurile prin casa, am dorit ca aceasta operatiune sa fie facuta de niste profesionisti, exact ca si in vechiul apartament. Am ales un model de tipul split de perete, deoarece se poate monta foarte usor, indiferent de locul in care doresc sa il “agat” dar si pentru ca sunt mult mai eficiente fata de aparatele de aer conditoonat mobile.

Sunt extrem de multumit de produsele si serviciile oferite de cei de la Climatico.ro iar ori de cate ori voi mai avea nevoie de astfel de aparate, atata timp cat Climatico sunt in picioare o sa apelez cu cel mai mare drag la acestia. Ii recomand pe acestia fiecarui om care isi doreste calitate pentru locuint sa.