aug. 17

La casa noua, mobila noua

La casa noua, mobila noua

Cochetez cu idea de a revenii in tara si a ma muta intr-o locatie noua, cel mai probabil in Cluj sau in zona ardealului. Initial ma gandeam sa-mi car cu mine mobila veche dar dupa aceee mi-am dat seama ca mai bine o vand sau o donez si imi iau ceva mobilier care sa fie mai actual si mai bine optimizat pentru spatiul in care voi locuii.

Asa i-am descoperit pe cei de la homesense care au tot felul de idei faine, atunci cand vine vorba de mobla si cu care mi-ar face placere sa lucrez pentru noua casa.

Nu stiu cum e cazul altora dar eu cand am vazut la ei mobilierul acela violet am zis pur si simplu woow, m-am indragostit instant si era ca un vis frumos.

Ca sa intelegeti la ce ma refer, aveti mai jos poza. Sunt sigur ca o sa va placa si voua. In plus nu doar culoarea mi se pare speciala la aceasta poza cat si modul in care e organizat mobilierul astfel incat sa iti creeze o stare de buna dispozitie si relaxare.

Un astfel de dormotor iti face ziua mai buna, iar in zilele in care stau la calculator si lucrez pur si simplu e ca si cum m-as umple cu energie pozitiva de la zidurile camerei si de la mobilier.

Bineinteles ca as mai face cateva modificari, ca ce rost are un mobilier daca nu il poti personaliza dupa gustul si personalitatea ta. De exemplu eu nu as avea nevoie de o tabla dar cateva tablouri inspirationale au un efect foarte placut. 

De asemenea nu as vrea sa am parte de pat sub birou, deci as renunta la optiuea respectiva oricat de redus ar fi spatiul camerei mele.