aug. 30

O inventie utila in slujba sanatatii

O inventie utila in slujba sanatatii

Inventiile ne fac viata mult mai usoara si cele mai multe se afla in slujba sanatatii si confortului nostru, al oamenilor. Foarte putine dintre descoperirile stiintifice sunt impotriva umanitatii, una dintre acestea fiind bomba nucleara de exemplu.

Multe dintre obiectele care ne inconjoara astazi le-ar parea oamenilor care au trait acum 50 sau 100 de ani de domeniul sf sau ar afirma cu convingere ca sunt acte de vrajitorie. Cand oamenii in trecut carau bucati de gheata de la piata si sapau gropi pe care le captuseau cu ea sa isi pastreze alimentele, ar putea ei sa isi imagineze cat de mult a insemnat pe scara civilizatiei umane aparitia frigiderului?

Nu ar considera ei ca orice lada auto este magica? Sa ai la discretie, cand calatoresti cu masina sute de kilometri cu copiii sticle cu apa rece si laptele sa nu se strice este una dintre marile realizari ale oamenilor de stiinta pentru care ar trebui sa fim recunoscatori.

Magazinul Dwyn.ro a simplificat si actul de cumparare a acestor produse utile. Ele se afla la vedere in catalogul online, pot fi puse in cosul electronic, iar dupa finalizarea comenzii si completarea formularului cu date personale, lada frigorifica soseste la adresa indicata de catre cumparator.

Si eu mi-am cumpara Geanta frigorifica auto Sencor SCM 3033BL, 32l, Conectare la bricheta auto profitand de discontul de 150 de lei. Am dat 349 de lei, dar valoreaza milioane pentru mine si familia mea. In afara de faptul ca este aspectuoasa si poate fi curatita usor, este foarte incapatoare si poate fi conectata la bricheta auto. Se incarca pe drum si pastreaza alimentele si racoritoarele intacte.

Cpacitatea de 32 de litri este ideala pentru calatorii si pentru iesiri in aer liber cu cei dragi.

Cele trei buzunare prevazute cu fermoar sunt deosebit de utile fiindca aici pot fi pastrate lucruri de care avem neaparata nevoie si pe care dorim sa le gasim mai usor, iar cureaua ajustabila faciliteaza transportul gentii frigorifice, cad este nevoie de ea in afara masinii.

Are o capacitate de racire cu 15 grade mai putin decat temperatura ambientala, din acest punct de vedere fiind mai buna ca frigiderul, fiindca isi face datoria fara sa ne doara in gat deoarece alimentele sau apa scoase din ea sunt extreme de reci.