mart. 29

Cum va pregatiti pentru pastele din 2018?

Cum va pregatiti pentru pastele din 2018?

Nu stiu cum va pregatiti voi pentru pastele din acest an, avand in vedere ca mai avem cateva zile si il vom sarbatori. In cele din urma ca sa pot face lucrurile ca la carte m-am hotarat sa-mi realizez o lista cu tot ce trebuie facut inainte de paste. Asta cel putin in privinta casei mele. Nu stiu cate dintre voi pun mare accent pe casa, dar eu una fac parte din acea categorie care ar face totul pentru caminul ei.

Si spre deosebire cand credeam ca nu imi ajunge timpul absolut deloc, in prezent am inceput sa-mi fac planuri pe care sa le respect si sa le duc la bun sfarsit. Iar pentru cele care sunt interesate sau vor sa cunoasca ce scrie pe lista planului meu cu privire la a mea locuinta, elementele de baza sunt urmatoarele:

  • curatenie generala;
  • grija pentru ghivecele de flori;
  • ingrijirea aspectului gradinii;
  • schimbarea/inlocuirea acelor lucruri si obiecte ce sunt uzate;
  • achizitionarea de noi produse pentru casa care sa-mi aduca o stare de bine;

Dupa cum puteti observa totul se rezuma la casa si asta pentru ca imi place foarte mult casa in care locuiesc si de aceea imi propun sa ma simt foarte bine in fiecare moment cand sunt acasa. Poate ca in cele din urma ar trebui sa va ganditi si voi la aceste aspecte, chiar daca nu sunteti foarte atrase de a voastra locuinta. Nu se stie niciodata ce veti putea descoperi in casa voastra cand o ingrijiti.

Sau poate ca o sa va trezeasca  si voua acea  stare de bine pe care o cautam neincetat si in cele mai indepartate locuri. Nu stiu ce parere ai tu despre asta, dar cu siguranta daca ai fi putin mai atenta la ceea ce se intampla in jurul tau vei observa ca este minunat sa ai grija de a ta proprietate.