Cand vrei sa faci de toate si nu ai timp

Posted by

Nu stiu daca si tu ai parte de aceleasi probleme atunci cand vine vorba de timp, dar eu una mi-e din ce in ce mai greu sa ma responsabilizez atunci cand vine vorba de ceea ce am de facut. Si asta nu pentru ca nu vreau sa realizez toate acele lucruri, ci pentru ca uneori sunt atat de tipicara pe anumite chestiuni, incat uit cand trece timpul si ma trezesc ca nu mai apuc sa mai fac tot ce imi doresc.

Ba mai mult decat atat sunt momente in care ma trezesc ca anumite aspecte legate de munca de la birou sunt mult mai incurcate si ca am nevoie de ceva mai mult timp ca de obicei pentru a le putea realiza. Pe de alta parte imi dau seama ca ma aglomerez si atunci cand anumite sarbatori imi bat la usa si nu ma mai pot concentra exact asa cum imi doresc.

Ca sa nu mai vorbim ca in pragul acestor sarbatori avem nevoie de timp si pentru intretinerea casei si curatarea curtilor, iar acest lucru este valabil in special pentru cei ce traiesc la tara si au gospodarii pe care trebuie sa le ingrijeasca. Si cum sarbatoarea Pastelui ne bate deja la usa, inca incerc sa ma adun si sa sper ca in scurt timp ma pot tine de programul pe care mi l-am facut, ca sa nu mai spun ca in acest moment imi dau seama cate trebuiesc facute, cu atat mai mult ca trebuie sa-mi respect si munca de la birou.

Poate ca ar fi fost mult mai bine daca as fi indraznit sa-mi iau concediu cel putin doua zile, dar cum eu de multe ori incerc sa-mi depasesc limitele am zis ca-i mult mai bine sa-mi vad si de treaba de la birou si de cea de acasa, dupa ce imi termin programul. Si cum lucrurile nu sunt intotdeauna fix asa cum mi le doresc eu, incerc sa am rabdarea necesara pentru toate.