sept. 25

Ai secrete de ascuns – unde le pastrezi?

Ai secrete de ascuns – unde le pastrezi?

Sunt zile in care iti doresti sa nu mai ai nici un fel de responsabilitate, sa pleci undeva departe si sa te bucuri de lucrurile simple pe care le vei gasi in drumul tau. Si cu toate astea iti dai seama ca prea multe lucruri nu poti face si nici nu te poti indeparta de lumea din jurul tau si de suma tuturor responsabilitatilor pe care le ai. Cu toate ca ai si momente din acestea, la fel ca si mine, probabil ca ai invatat sa le depasesti.

Si poate ca ti-ai construit si tu un loc numai al tau in care sa pastrezi secrete sau care sa-ti aminteasca de lucrurile importante din viata ta. Pana la urma nu-i nimic rau in a avea un loc, spatiu, doar pentru noi si pentru nimeni altcineva. Spre exemplu, astazi am dat peste cateva cutiute foarte interesante in care iti poti pastra anumite obiecte importante pentru tine.

Si cred ca nu o sa va vina sa credeti din ce erau realizate aceste cutiute – din betele de la diverse sortimente de inghetata. Eram aproape sigura ca mare lucru nu prea pot face din acele bete, pana ce azi am observat cateva lucruri interesante. Si eu care, chiar, ma gandeam ce pot face pentru a-mi strange cateva lucruri marunte importante pentru mine pentru a le depozita.

Poate ca daca as fi stiut din timp cum sa imbin toate acele betisoare probabil ca acum nu as mai fi avut prea mari probleme. Si cu toate astea, cutiutele pe care le-am vazut nu sunt rele deloc, ci doar au un design mai atragtiv decat multe cutiute pe care le-ai putea achizitiona din magazine. Nu stiu daca si voi o sa fiti de aceeasi parere cu mine, dar in cele ce urmeaza am sa las cateva monstre aici, din cutiute – bineinteles doar pozele acestora.