feb. 14

Cu ce o sa ma surprinzi intr-o zi a dragostei?

Cu ce o sa ma surprinzi intr-o zi a dragostei?

Stii foarte bine ca sunt o fire foarte, foarte curioasa si ca nu ma pot abtine sa nu te intreb inainte de toate surprizele, pe care tu mi le daruiesti. De aceasta data curiozitatea este de doua ori mai mare, deoarece nu esti aici si nu am cum sa te intreb in legatura cu ceea ce se  va intampla maine. Sper ca nu ai uitat ca maine este ziua noastra. De fapt este ziua tuturor indragostitilor, tuturor cuplurilor. Si pentru ca stiu ca si tie, la randul tau, iti plac surprizele ti-am pregatit una, dar nu iti voi spune nimic despre ea.

Stiu ca si tu mori de nerabdare sa afli despre ce este vorba, dar nu am de gand sa fac nici macar un pas in acest sens. Dar daca totusi nu mai ai rabdare si vrei sa stii despre ce este vorba, mai intai trebuie sa facem un pact. Si m-am gandit ca ar fi mai potrivit daca ne-am spune despre surprize si ni le-am oferi exact in momentul cand ne intalnim si exact in acelasi timp amandoi.

Cel putin asa vom evita speculatiile si toate acele mofturi, pe care tu te-ai obisnuit sa le cam faci. Hai, fie, recunosc si eu sunt o persoana foarte mofturoasa, dar tu m-ai invatat sa fiu asa. Iar daca iti trece cumva prin minte ideea ca ti-am pregatit ceva dulce nu este asa. Nu mai fac greseala de anul trecut, cand am fost si am cumparat cele mai bune si mai frumoase prajituri, iar tu nici nu te-ai atins de ele. Anul asta nu mai este nimic legat de dulciuri, prajituri sau mai stiu eu ce alt tip de bomboane. Nu vreau sa imi mai spui ca nu sunt pe gustul tau. Si in plus de aceasta data m-am gandit la ceva original.