De ce avem nevoie de o zi in care sa sarbatorim dragostea?

Posted by

Nu mai pot cu atatea inimioare in jurul meu. Daca vrei sa ajungi linistita la cumparaturi, pe fiecare magazin in parte, in orice parte te-ai uitat sunt agatate cateva inimioare si tot felul de mesaje, care sa te imbie sa cumperi ceva. Nu am inteles niciodata de ce oamenii au nevoie de o anumita zi, in care sa-si dovedeasca iubirea, cand pot face asta zi de zi. Si mai e ceva cu care nu sunt de acord. De ce trebuie sa-i daruiesti cadouri scumpe, cand nimic nu este mai pretios decat momentele de calitate petrecute impreuna.

Da, stiu o sa-mi sara toata lumea in cap pentru articolul asta, dar nu imi pasa. Stiu foarte bine ce am de spus si ce voi continua sa spun, nu imi pasa daca asta deranjeaza pe cineva. In plus m-am obisnuit cu criticile tuturor. Si totusi, revin la intrebarea mea, de ce ai nevoie de o zi speciala pentru ai dovedi iubirea? Pana si sarbatorile le-am transformat in astfel de zile si am uitat de adevarata lor semnificatie.

Nu sunt impotriva lor, dar mi se activeaza ceva pe creier, cand vad atata nebunie doar pentru o simpla zi. Si nu este vorba ca nu imi plac darurile sau ca nu imi place sa primesc astfel de cadouri, ba din contra, imi place mai mult sa daruiesc, dar parca in toata nebunia asta a cumparaturilor s-a pierdut esentialul acestei zile. M-am saturat ca proprietarii unor afaceri sa speculeze fiecare zi importanta a oamenilor.

Parca ne batem joc de propriile noastre sentimente. Si unde nu pui ca uneori unii dintre noi, chiar nu constientizeaza acest lucru. M-am saturat de o lume falsa, in care totul pare perfect, desi nu este asa. Nu ma intereseaza daca se fac multi bani dintr-o astfel de zi, doar vreau sa nu se mai joace nimeni cu sentimentele in numele dragostei. Si chiar daca acest lucru suna aiurea, cam asta se intampla in fiecare an, cand oamenii sarbatoresc astfel de zile.