oct. 26

Ce tip de gene folositi?

Ce tip de gene folositi?

Am tot incercat sa inteleg diverse lucruri din jurul meu, dar uneori parca nu le inteleg. Sunt curioasa cam cate persoane sunt de accord cu lucrurile si schimbarile din vietile lor. Inca ma mai gandesc daca as putea sa-mi schimb infatisarea ce as vrea mai exact sa fac.

Pe de alta parte sunt multumita cu imaginea mea, cu ceea ce sunt si cu ceea ce fac. Chiar daca uneori sunt foarte agresiva asta nu inseamna ca nu trebuie sa am grija de felul in care arat. Stiu nu sunt cea mai frumoasa sau inteligenta, dar stiu ca de cele mai multe ori sunt persoana potrivita pentru anumite treburi.

Pe scurt persoana potrivita la momentul potrivit. Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu sunt una dintre acele persoane ce foloseste destul de des genele false. Si nu ma plang de acest lucru pentru ca stiu ca nu ma pot abtine de la ceea ce imi place. Poate ca si acest lucru duce la al meu comportament putin mai complicat si in acelasi timp complex.

Inca nu m-am hotarat daca sa folosesc sau nu gene false banda sau sa le folosesc mai mult pe cele fir cu fir. Chiar daca cele de tip banda sunt cele mai usor de utilizat si practic toata lumea apeleaza la ele as vrea sa incerc si cealalta tehnica. Aaaa si nu pentru ca sunt eu mofturoasa cum spune lumea, ci pentru ca intotdeauna imi place sa incerc si lucruri noi.

Lucruri care sa-mi trezeasca interesul si care sa ma faca sa-mi doresc si mai mult de la ele. Iar pe asta nu as putea sa-l numesc orgoliu, caci lucrurile nu sunt chiar asa cum par. Iar daca se intampla (desi foarte rar) sa folosesc de cateva ori la rand  un anumit produs atunci inseamna ori ca ma atrage, ori ca sunt foarte indragostita de acel produs.

Si recunosc acest lucru nu se intampla foarte des, deoarece nu sunt atrasa de produse. Dar poate ca intr-o zi voi putea merge la cumparaturi in compania prietenelor mele si voi avea ceva mai multa rabdare fata de acest moment cand nu ma simt prea bine la cumparaturi.