oct. 18

De ce este important inelul de logodna?

De ce este important inelul de logodna?

Hai sa incercam pentru un moment sa avem si o discutie cu noi insene si sa recunoastem cat de mult valoreaza pentru noi acel inel de logodna. Pe care de foarte multe ori il asteptam cu multa nerabdare, cu emotie, iar el intarzie sa apara. Poate ca sunt momente pe care nu vrem sa ni le amintim, dar cu siguranta cele legate de acel inel vor ramane intiparit in mintea nostra sub forma inel logodna.

Nimeni si nimic nu poate sterge din memoria noastra acele clipe, in plus de asta vorbim de fapt de ceea ce ne dorim mai mult. Poate ca au existat momente cand nici nu mai visai la un astfel de inel si poate ca toate astea le-ai pastrat doar pentru tine. Dar stiu, mai sunt domnisoare ce nu suporta asteptarea asta indelungata si care de obicei nu contenesc prin ai servi pe tava iubitului tot timpul reprosurile legate de inel.

Daca te afli printre persoanele din cea de-a doua categorie nu este bine ceea ce faci sau ceea ce iti propui sa faci. Sper  sa nu ai impresia ca daca tu incerci sa-l fortezi sa-ti cumpere inelul de logodna totul va fi bine. Ba din contra te vei trezi intr-o zi ca a plecat, cu toate ca in urma cu ceva timp ti-a daruit acel inel. Prin forta nu rezolvi nimic, nici daca esti nerabdatoare nu poti rezolva prea multe.

In orice caz, daca el are de gand sa faca acest pas nu-l grabi, nu-l forta, lasa-l pe el sa se ocupe de tot, iar tu bucura-te de rezultatele muncii lui. E adevarat ca s-ar putea sa ai ceva mai mult de asteptat, dar asta nu inseamna ca nu poti sa-ti stapanesti aceasta intriga, nerabdare si emotiile aferente. Poate ca ar trebui sa invatam cu toatele ca foarta si graba nu ne ajuta la nimic, poate doar ne incurca povestile si ne agata ca un scai de probleme.

model de inel de logodna

model de inel

Cel mai bine ar fi sa lasi timpul sa treaca si sa dati dovada de relatia perfecta, pana la urma nimanui nu ii face placere sa fie constrans de ceva sau de cineva. In mai toate cazurile cand s-au intamplat astfel de lucruri s-a terminat prost, in loc sa se termine totul cu un final fericit. Si inca un secret o relatie stabila, puternica nu se destrama in lipsa acelui inel, ci mai degraba neincrederea isi face loc dand din coate in vietile voastre.

Si astfel totul se duce pe apa sambetei. Fie vorba de greseli, fie ca suntem perfectionisti cu totii avem nevoie de incredere si de dragoste neconditionata. Cand vom putea fi in stare sa oferim  aceste doua elemente, in acel moment vom primi si inelul de logodna si veregheta si mai tot ce ne dorim.

Cand oferi ceva inevitabil primesti altceva la schimb, iar cand spunem despre relatii serioase si trainice atunci este cu atat mai bine sa fim precauti si sa incercam sa dezamagim cat mai putin cu putinta. Nu poti avea parte de fericire daca tu ranesti sentimentele unui om, asta cu siguranta nu se  va intampla.