oct. 27

Aveti incredere in Cupidon?

Aveti incredere in Cupidon?

Ma intreb daca si voi aveti incredere in Cupidon? De obicei oamenii care nu isi pot asuma anumite probleme din relatiile lor dau vina pe noroc, dar niciodata nu incearca sa inteleaga de ce au probleme sau daca le si pot rezolva. Pe de alta parte nu stiu daca toate aceste persoane constientizeaza problemele lor.

Sa fim seriosi e mult mai simplu sa cauti pe nu stiu ce site-uri de matrimoniale, decat sa iesi putin din raza te de confort si sa te intalnesti cu diverse persoane de sex opus. E mult mai comod sa stai in spatele calculatorului si sa nu ai nici un fel de stres, in loc sa-l vezi pe respectivul in fata in fata si sa poti avea o conversatie cu el.

Probabil o sa-mi spuneti ca sunt putin ciudata, doar ca uneori nu e chiar atat de bine sa lasi totul asa pe seama altora, in special pe seama calculatorului, iar tu sa nu faci nimic pentru binele tau. Si cu siguranta de aceea s-au dezvoltat site-urile de matrimoniale, atat de repede intr-un timp atat de scurt.

Recunosc si faptul ca sunt una dintre acele persoane care nu are incredere in aceste site-uri de matrimoniale, dar asta este strict opinia mea. Pe de alta parte, in cercul meu de prieteni sunt persoane care s-au cunoscut pe astfel de site-uri si care spre uimirea si al amuzamentului meu si al celorlalti se inteleg foarte bine.

Desi mintea mea este confuza deseori si nu poate accepta prea multe informatii de acest tip,  cu atat mai mult legate de astfel de relatii de dragoste. Cat despre ale mele pretentii prefer sa nu comentez. Sunt o fire destul de dificila si va fi foarte greu ca cineva sa se poata adapta la stilul meu de viata. In plus de asta lipsa timpului meu liber din calendar poate afecta orice tip de relatie.

Pe mine personal nu ma afecteaza asta, dar familia mea se pare ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu ale mele cerinte. Sper ca oamenii din jurul meu sa fie mult mai deschisi decat mine, cu privire la relatiile sentimentale, dar si la tot ce se intampla in jurul lor, caci niciodata nu se stie de unde „poate sari iepurele”.