mai 2

Ce poti face cand esti racit?

Ce poti face cand esti racit?

Am senzatia ca atunci cand esti racit toate lucrurile iti merg pe dos.Si chiar daca ai intentia sa faci toate lucrurile intr-un mod cat mai corect si mai bun cu putinta iti dai seama in scurt timp ca prea multe nu poti face. De obicei cand racesc evit sa ma aglomerez cu proiecte sau mai stiu eu cu ce treburi, dar de aceasta data nu pot renunta la munca pentru ca nu sunt lucruri pe care sa le pot amana. Cand este posibila amanarea lor le aman, dar sunt si momente cand lucrul acesta nu este posibil. De aceea m-am gandit sa-mi fac o strategie prin care sa depasesc starile de raceala si bineinteles sa pot lucra linistita.

Cum pot scapa de raceala?

De obicei nu-mi fac planuri pe termen lung in ceea ce priveste tratarea racelii pentru ca am avut suficiente momente cand raceala si-a facut de cap o buna perioada de timp. Si nu cred ca este ceva de ascuns cu privire la acest lucru. Inca mai sper ca intr-o zi voi gasi metoda prin care voi putea evita raceala si mai mult decat atat voi putea sa stau linistita in aceasta privinta.

Sunt convinsa de faptul ca o sa-mi spuneti ca ar fi mai bine sa rezolv cumva cu imunitatea mea. Stiu ca am imunitatea scazuta, dar habar nu am cum pot trata acest lucru. Uneori ma gandeam ca ar fi mult mai potrivit daca as putea sa-mi fac timp pentru o alimentatie normala, un somn bun si cateva minute de relaxare. Dar pentru acest moment toate astea sunt imposibile.

Cel putin pentru o buna bucata de timp nu ma pot ocupa de toate aceste lucruri. Pana la urma tot ce imi ramane de facut este sa consum ceaiuri foarte fierbinti si sa continui sa iau medicamente impotriva racelii. Desi cum am mai spus in nenumarate randuri – nu suport pastilele, le urasc si nu imi plac, indiferent ca stiu ca pentru un moment ma pot ajuta. Sper ca la final de saptamana sa reusesc sa-mi rezerv ceva timp pentru carti si citit, inca mai sper asta.