nov. 11

Ce parere aveti despre studiourile de videochat?

Ce parere aveti despre studiourile de videochat?

Nu stiu ce parere aveti voi despre acele studiouri de videochat din Bucuresti, dar eu una nici nu vreau sa vorbesc despre acest aspect. Dar pentru ca vreau sa am totul foarte clar am sa spun vreo doua, trei vorbe si despre acest lucru, chiar daca mie nu imi face placere sa vorbesc.

Pe de alta parte nu as vrea sa influentez si opinia altor domnisoare, caci stiti si voi este o tara libera si fiecare face ce isi doreste, bineinteles in limitele legii. Dar daca totusi sunt si domnisoare care citesc acest articol si sunt adeptele studiourilor de videochat as vrea sa le intreb ce anume le atrage la astfel de studiouri?

Oare sa fie de vina partea financiara a acestei vieti sociale sau modalitatea mult prea simpla pentru a face bani intr-un timp foarte scurt? Oricare ar fi acel raspuns la intrebarile mele ar trebui sa stiti ca frumusetea voastra nu dureaza o vesnicie, cum nici banii pe care ii produceti acum nu o sa ii aveti pentru o eternitate.

De ce sunt avantajoase studiourile de videochat?

Cred ca la aceasta intrebare am raspuns deja. Cum sa nu le convina tinerelor sa lucreze in astfel studiouri de videochat mai ales ca nu depun prea mult efort in primul rand, iar in al doilea rand salariul este mult mai bine cotat. Si pana la urma ce poti face intr-o tara in care toate usile ti se inchid una cate una in fata ta si nici macar nu poti riposta.

Cat despre alegerie fiecaruia nu imi place sa vorbesc. Probabil ca ar fi mult mai bine daca fiecare si-ar analiza situatia in care se afla, iar apoi ar lua o decizie la rece. Nu cred ca cineva care ia decizii asa pripite si negandite ia cele mai une decizii, dar asta nu este treaba mea si sunt constienta de acest lucru. In schimb de fiecare data cand am putut am ajutat pe cine mi-a cerut sa fac acest lucru.

Cum as putea eu oare sa ma bag in viata cuiva necunoscut daca persoana respectiva nu-mi cere ajutorul? Nu as face asta indiferent daca eu as observa lucruri care nu sunt tocmai potrivite pentru ceea ce i se intampla. Si mai sunt constienta de acele persoane care se tot plang de ceea ce li se intampla, dar niciodata nu vor sa faca ceva bun pentru viata lor si a traiului pe care il duc.

Pe acele persoane chiar nu le inteleg, de ce sa vrei sa stai sa te plangi cand poti pana la urma sa algi raul cel mai mic si sa incerci si munca de jos sau de ce nu ai putea incerca si un job la acele studiouri de videochat.

Dar nu, unii chiar asa sunt construiti tot timpul sa se planga de viata lor trista si de neajunsurile din ea in loc sa ia o hotarare ferma si sa incerce sa-si gaseasca un loc de munca, fara sa le fie rusine de acest lucru. Dar pana mentalitatea oamenilor nu se va schimba nici viata acestora nu se poate imbunatatii.