dec. 8

Care este momentul in care iti savurezi cafeaua?

Care este momentul in care iti savurezi cafeaua?

Sunt momente in care ai nevoie de acel ceva care sa te faca sa te dezmeticesti. Fie ca vorbim de primul moment al diminetii, fie ca ne hotaram sa bem cafeaua mai pe la amiaza, asta nu inseamna ca nu suntem consumatori de cafea. Ba din contra majoritatea dintre noi si-au facut un adevarat ritual in ceea ce priveste consumul de cafea.

Pana si eu sunt una dintre acele persoane care se bucura de momentul unic in care imi savurez cafeaua. Bineinteles pentru mine momentul magic este dimineata devreme, in jur de ora 6 dimineata. Nu stiu daca e un lucru rau sau nu, dar pentru mine e perfect momentul ala. Si pe langa ceasca de cafea, mai pot adauga si cateva randuri citite dintr-o carte buna.

Pana la urma cel mai important lucru este sa te simti bine in pielea ta, sa te relaxezi si, in cazul meu, sa-mi incep ziua cu bine. Chiar ma gandeam ca nu au fost prea multe momente in care sa ma pot bucura si savura cafeaua in liniste. De obicei trebuie sa se intample ceva care sa-mi dea planurile peste cap, trebuie sa se intample ceva care sa ma faca sa ma intristez sau pur si simplu sa nu-mi doresc sa ies din casa.

Dar peste toate astea pot trece fara nici un fel de griji numai in momentul in care imi propun sa fiu fericita in ziua respectiva sau cel putin binedispusa. Nu stiu cand va savurati voi cafeaua sau cate cafele consumati, insa eu una imi beau cafeaua dimineata si rare ori se mai intampla sa beau cafeaua pe parcursul zilei sau la final de zi.

Mai nou incerc sa ma bucur de o singura cafea si cam atat si poate ca asa este mai bine, poate ca nu-i chiar atat de rau sa iti reduci consumul de cafea. Oricum de un lucru sunt sigura – nu pot renunta la cafea.