mai 22

Cand trebuie sa spui stop?!

Cand trebuie sa spui stop?!

De cate ori m-am temut ca o dau in bara am realizat ca am facut cele mai interesante chestii. Poate si teama mea ca tot ce fac este gresit a avut un oarecare efect, mai ales ca in ultima perioada am incercat sa ma detasez putin de toate acele lucruri care nu imi dau pace. Mai exact mi-am zis ca nu are rost sa insist sa fac niste lucruri care oricum acum, in prezent, nu ma mai ajuta si nici nu imi mai sunt de folos.

De aceea este foarte important sa stii cand trebuie sa pui stop, sa stii cand trebuie sa te opresti din acel ceva si sa lasi lucrurile sa se intample de la sine. Stiu ca o buna parte dintre voi nu sunteti de acord cu aceste lucruri, dar nici nu putem sa negam faptul ca putem face lucruri dragute daca ne putem concentra ceva mai mult. De asemenea tine foarte mult de capacitatile tale de a realiza anumite chestiuni.

Poate ca nu sunteti constienti de toate aceste aspecte, dar este posibil ca pe unele dintre ele sa le constientizati deja si sa nu aveti explicatia potrivita pentru ele. Inevitabil va trebui sa va ganditi si la lucruri care sa va ajute in situatii critice, dar asta nu inseamna ca nu puteti renunta la acele lucruri care nu s-au concretizat niciodata sau la acele chestiuni care v-au facut mai mult rau decat bine.

Bineinteles, mai intai de toate fiecare dintre voi trebuie sa faca o analiza a acestui fapt si sa puncteze ceea ce este benefic pentru el. Pentru ca daca nu iti iei in calcul si astfel de masuri de protectie s-ar putea la un moment dat sa te intrebi ce ai de facut si cum sa faci acel lucru. Asadar daca ceva nu mai merge, incercati sa analizati situatia si mai apoi sa luati o decizie definitiva.