sept. 22

Cea mai dulce tortura – prajituri delicioase

Cea mai dulce tortura – prajituri delicioase

Cea mai mare provocare a mea a fost aceea de a face fata tentatiei de a consuma dulciuri. Bineinteles ca nu am putut sa ma tin departe de ele, mai ales ca pe pagina mea de socializate am tot gasit tot felul de retete pentru diferite dulciuri. Cred ca cea mai rea perioada din viata unui om este atunci cand este nevoit sa tina dieta si sa se tina departe de tot ceea ce inseamna o placere dulce. Si cu asta am si ajuns la concluzia ca am dat peste cea mai dulce tortura.

De fapt am gasit pe internet o postare foarte interesanta cu cateva modele de tort. Ce mi-a placut foarte mult a fost, de fapt, aspectul si designul acestora. Daca nu as fi vazut clipul respectiv as fi spus ca nu sunt reale si ca multe dintre acele mici detalii nu sunt comestibile. Insa, starea mea de curiozitate a fost satisfacuta in momentul in care am vazut clipul respectiv.

Ce-i drept ca sa poti realiza astfel de torturi dulci trebuie sa fii foarte indemanatica, altfel prea mult succes in aceasta cauza nu vei avea. Nu stiu cum pot acele persoane sa manuiasca toate acele ustensile destul de sofisticate, dar unii dintre ei se descurca destul de bine. Bineinteles o sa-mi spuneti ca ei sunt cofetari de profesie si ca asta este menirea lor.

Eu cred insa ca, pentru toti acesti oameni pasiunea a avut ceva de spus si mai cu seama perseverenta in munca lor este chiar cheia succesului lor. Si poate ca nu toti ne pricepem sa realizam astfel de prajituri (si ma refer in principal la design), dar cel putin cel mai multi dintre noi se pricep foarte bine la a savura aceste prajituri. Insa repet, cred ca cea mai mare dezamagire este atunci cand toti in jurul tau savureaza o prajitura, iar tu esti la dieta.