apr. 26

Ai incerca sa fii mai buna?

Ai incerca sa fii mai buna?

Am senzatia ca ori de cate ori incerc sa fac ceva bun lucrurile se intorc impotriva mea. Poate ca pentru o buna parte dintre acestea eu sunt singura vinovata si asta pentru ca incerc sa ajut pe toata lumea asa cum pot eu mai bine. Insa daca as avea curajul si puterea de a analiza toate lucrurile exact asa cum ele s-au intamplat imi dau seama ca toate acestea sunt de nedorit.

Si nu va imaginati ca atunci cand am spus sa fii mai buna m-am referit la aspectul fizic, ci mai degraba la toate acele lucruri pe care ti le doresti sa le faci si pe care vrei sa le perfectionezi. Stiu ca acest lucru poate suna putin mai ciudat, mai ales daca lucrurile nu sunt asezate sau nu au o oarecare ordine in mintea ta. Oricat de multe lucruri iti doresti tebuie sa le iei in ordine, trebuie sa le aranjezi astfel incat la final sa ai o oarecare satisfactie.

Cat despre cat de buna poti fi cred ca ar fi mult mai indicat ca in permanenta sa-ti doresti ceva mai mult de la tine si oricat de mult iti va parea ca stii toate lucrurile nu uita cat de importante sunt in anumite cazuri detaliile. Si da nu ne putem preface ca nu vom da putina atentie a acestor detalii mai cu seama ca unele dintre ele sunt foarte impotante.

Insa si aici putem avea parte de o discutie diferita mai ales in cazul in care considerati ca detaliile sunt importante indiferent de natura lor. Chiar sunt curioasa sa vad cam cate dintre voi pot observa toate aceste date, mai ales ca lucrurile sunt din ce in ce mai simple, pentru cei ce vor sa le asculte si sa le inteleaga. Cu siguranta vor exista destule controverse si cu cat oamenii isi doresc sa devina mai performanti cu atat matura lucrurilor se schimba si totul se transforma.