apr. 6

Activitati pe care si tu le poti pune in practica

Activitati pe care si tu le poti pune in practica

Uneori sunt momente in care simti si iti doresti sa faci cu totul si cu totul altceva in afara de acele activitati zilnice pe care oricum le adopti si fara voia ta. Probabil ca ati avut si voi astfel de momente in care ati fost tentate sa incercati si altceva, mai ales daca vorbim despre acele activitati de creativitate. Fie ca iti place sa schitezi cu un creion diverse obiecte sau fie ca iti place sa realizezi anumite obiecte pentru locuinta ta, in toate acestea nu vei gasi decat o liniste care te insoteste de fiecare data. Sau poate ca eu una sunt mult prea entuziasmata in acesta privinta si imi face mare placere sa realizez si altceva in afara de munca mea de zi cu zi.

Sau poate ca in urma unor decizii pe care le-am luat intr-un anumit moment m-am hotarat sa-mi rezerv un oarecare timp si pentru ceea ce mie imi place. Cred ca de aceea sunt atat de entuziasmata, atunci cand vine vorba de alte activitati fata de cele cu care eu sunt obisnuita. Oricum cred ca ati observat si voi ca rutina nu este benefica, cel putin nu in privinta creativitatii si acelor lucruri pe care le-ai putea face pentru binele tau, dar si pentru persoanele apropiate tie, din jurul tau.

Eu recunosc am momente in care realizez anumite obiecte, doar pentru a le darui persoanelor pe care le iubesc, insa sunt si zile in care ma gandesc sa fac ceva inventiv si pentru mine. Stiu ca numai gandul ca voi avea parte de ceva nou ma entuziasmeaza si ma face sa devin mult mai inventiva si sa dau curs imaginatiei mele. Ceea ce sincera sa fiu mie imi convine aceasta situatie deoarece imi testez abilitati pe care nici nu ma gandeam ca le pot avea.

Ce-i drept sunt situatii in care ma gandesc cat de bine imi prinde sa fiu creativa si cat de mult ma ajuta acest lucru. Nu stiu ce va entuziasmeaza pe voi, dar cu siguranta exista cel putin o activitate de va scoate din starea de rutina si care sa va dea un anumit imbold.