oct. 2

Activitati pe care le poti face cu cei mici

Activitati pe care le poti face cu cei mici

Nu stiu ce preocupari aveti voi alaturi de cei mici din familie, dar eu una am gasit solutia perfecta pentru a petrece ceva timp util in preajma nepotului meu. Cum nu este singurul prichindel din familie este mult mai usor sa-i organizezi pe toti in jurul unei mese si sa incepi sa ai activitati cu ei. Iar daca ii atragi din primul moment de partea ta nu mai ai nevoie de nimic altceva.

Si pana la urma nimic nu-i mai important decat sa-i vezi pe cei mici fericiti si plini de viata. In cele din urma vei observa ca si tu te vei incarca cu energie pozitiva si mai mult decat atat vei observa cat de atenti si priceputi sunt micutii. Probabil ca daca nu ai fost tentata sa faci acest lucru pana acum, nici nu ai observat cat de atenti si priceputi pot fi cei mici, dar poti incepe prin a colora cu ei diverse desene, schite sau mai mult de atat poti sa si decupezi.

Vei vedea ca vor fi foarte incantati de acest lucru si iti vor cere sa-i ajuti ori de cate ori au nevoie si in acelasi timp se vor si distra. Iar pentru cei ce simt nevoia de foarte multa afectiune, aceste activitati de toamna, cum le numesc eu, vor fi momentele potrivite pentru ei pentru a se dezvolta si pentru a simti afectiunea pe care le-o transmiti.

Si asa cum am mai spus totul se invarte in jurul sentimentelor si activitatilor afective. Cu cat iti vei petrece mai mult timp in preajama lor observandu-i, ajutandu-i si jucandu-va impreuna vei vedea fericirea de pe fetele lor. Pe de alta parte poti apela si la  tehnica oregami, tehnica ce te ajuta sa dai viata unei simple bucati de hartie.

In plus cei mici vor fi atrasi de aceasta tehnica si vor incerca tot ce este mai bun, doar ca sa iti demonstreze ca intotdeauna se poate mult mai mult si mult mai bine. In cele ce urmeaza am sa-ti las aici cateva poze din care poti extrage si tu esentialul. Si nu uita sa te bucuri alaturi de cei mici de fiecare moment.