dec. 4

Voteaza-ti favoritul in Top 2017 Generatia lui John

Voteaza-ti favoritul in Top 2017 Generatia lui John

Daca te numeri printre fanii emisiunii „Generatia lui John”, probabil ca stii deja ca moderatorul, John Cristea, te invita sa-ti votezi invitatul favorit. De pe data de 3 decembrie si pana pe data de 21 decembrie iti vei putea favoritul in cadrul topului invitatul anului 2017.

Bineinteles pentru cei familiarizati cu emmisiunea „Generatia lui John” stiti deja despre ce este vorba si mai mult decat atat stiti ca formatul emisiunii este acela de a promova si de a incuraja tinerii pentru a-si dezvolta talentul si pasiunile. Emisiunea „Generatia lui John” poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri cu incepere de la ora 19.00, pe postul local Prahova TV si bineinteles va puteti urmari favoritii si prin intermediul facebook-ului.

Valoarea premiilor depaseste peste 12.000 mii de euro si in plus veti avea parte de o multime de surprize. Nu uita voteaza-ti favoritul aici si vezi care sunt premiile puse la bataie atat pentru invitati, cat si pentru cei ce vor vota si isi voteaza favoritii.

Asadar pe 21 decembrie esti invitat sa iei parte la cea mai frumoasa gala de premiere, ce bineinteles va fi transmisa live prin intermediul facebook-ului emisiunii. Ba mai mult decat atat poti veni sa cunosti invitatul anului in persoana. Ce mai astepti tu ai votat?!