nov. 30

Vorbe, vise, soapte

Vorbe, vise, soapte

Mi-ai spus de atata timp ca nu ar conta nimic din ce fac daca nu pun putin suflet. Mai mi-ai spus ca lucrurile noastre vor ramane acasa unde le este locul si nicaieri altundeva. Inca ma mai gandesc ce as mai putea face pentru a-ti fura cate un sarut si pentru a te surprinde in fiecare zi.

De fapt, cred ca stiu ce ar trebui sa fac, numai ca eu sunt putin mai ciudatica si nu prea las sa treaca asa lucrurile. Inca mai astept sa vad daca vei face tot ceea ce mi-ai promis mai ales ca in ultima perioada m-am decis sa stau mai retrasa si sa nu te mai stresez. Nu vreau sa-ti fac probleme la birou, dar sincer imi face placere sa-ti trimit mesaje de cate ori ma gandesc la tine.

Si crede-ma mesajele astea le trimit involuntar. Ti-am mai spus si am sa-ti repet de o mie de ori in plus daca este nevoie, ca toate aceste fapte le fac involuntar, fara sa ma gandesc prea mult la ele. De fapt si de drept fac numai ceea ce simt si cred ca acest lucru l-ai inteles deja.

NU sunt genul de persoana care sa-ti trimita mesaje dulci numai cand vrea sa obtina ceva, deci daca ai crezut asta ai intrat pe o pista gresita. Si mai e ceva, daca am ceva sa-ti comunic cu siguranta iti voi comunica singura si nu va fi nevoie sa afli de la alte persoane.

Cu toate asta chiar imi doresc sa ai incredere in mine si sa nu te crizezi de fiecare data cand tie ti se pare ceva aiurea. Nu as mai vrea sa repetam aceeasi experienta pe care am avut-o in vara. N-as vrea sa stiu ca este posibil sa te pierd la fiecare pas, de aceea incerc sa ma calmez mereu sa nu spun vreo prostie si mai mult decat atat sa nu mai spun vorbe care dor.

Nu imi place sa stau asa cu mainile in san daca stiu ca situatia dintre noi nu este tocmai una buna. Mi-am dorit intotdeauna sa am relatia perfecta si cred ca tocmai am gasit persoana perfecta, chiar daca uneori ma superi atat de rau incat imi vine sa te mananc cu „fulgi cu tot”.

Cred ca iti amintesti cat de nervoasa am fost in acele zile cand nu ai vrut sa vorbesti cu mine, gandeste-te ca mai aveam putin si renuntam la tine. Si asta nu pentru ca mi-ai facut ceva in mod special, ci pentru ca nu imi place sa vorbesc singura cu peretii si tu sa ma ignori total. Chiar imi doresc sa fie totul bine si crede-ma ca nu mai vreau nici un fel de scenariu, crize sau mai stiu eu ce.