dec. 7

In cautarea raspunsului corect

In cautarea raspunsului corect

Inca nu stiu ce am, nu stiu ce mi se intampla si cu atat mai mult ca nu inteleg cum pot rezolva aceasta problema. Am tot incercat sa te intreb ce nu merge la noi, ce nu este ok si ce ne impiedica sa rezolvam aceasta problema. Asa-i ca nici tu nu ai nici un raspuns? Sincer nici nu cred ca aveai ce sa spui. M-am obisnuit cu toata linistea asta a ta si cu toata linistea din jurul nostru. Mi-e din ce in ce mai greu sa inteleg ce se intampla.

Am pus toate astea pe seama unor mici problemute din trecut. Poate ca asta a fost cea mai mare greseala. Tot timpul da traiesti in trecut si niciodata in prezent. Ma gandeam deseori cum pot unii oameni da se minta singuri o buna bucata de vreme. Si cu toate astea sunt constienti de ce se intampla in jurul lor sau poate ca nu se trezesc din propriul lor cosmar numit viata.

Unii prefera sa traiasca precum o umbra, fara sa stie ce se intampla in jurul lor, fara sa le pese de nimic, altii prefera anonimatul si umbra pentru ca asa se simt relaxati. Eu una prefer varianta doi. Imi place sa fac tot felul de lucruri, dar nu imi place ca cei din jurul meu sa stie despre mine. Imi plac lucrurile in anonimat si chiar am apelat la diferite trucuri pentru a obtine acest lucru. Dar acum stau si ma gandesc ce se intampla cu noi?

Unde gresim si cand am inceput sa gresim? Prea multe nu mai sunt de spus… Tu nu vrei sa vorbesti, iar eu nu inteleg nimic. Sunt curioasa ce o sa se mai intample si cand? Nu cred ca ti-am cerut atat de multe lucruri. Pe de alta parte nu vreau sa te presez, ca mai apoi sa-mi spui ca nu mai esti in stare de nimic. Si inca ceva, poate ca ar fi timpul sa mai renunti si tu la orgoliul tau, nu as vrea sa par o nesuferita acum, dar poate ca daca vei sta sa analizezi tot ce se intampla, probabil ca la un moment dat imi vei da dreptate.

Oricum ar fi vreau sa ai incredere in mine, vreau sa intelegi ca lucrurile dintre noi se pot construi si pot deveni durabile numai daca sunt facute pe baza de incredere. Sa fim seriosi daca increderea dispare cu siguranta si relatia noastra va disparea. Ti-ai pus vreodata intrebarea ce se va intampla daca nu vom mai avea incredere unul in celalalt? Eu inca incerc sa gasesc un raspuns, de fapt sa stimulez un raspuns.

Sincer nu imi convine asta si nici nu as vrea sa mai continui sa ma mai gandesc la asta. Deci ti-am lansat intrebarea asta si sper sa te gandesti bine la urmatoarele tale decizii. Poate iti vei aminti ca amandoi suntem implicati in treaba asta si amandoi trebuie sa hotaram ce vom face pe viitor. Sper ca in curand sa primesc si un raspuns de la tine…