Stepper-ul, un aparat fitness care nu „discrimineaza“: iata care este greutatea maxima admisa a utilizatorilor!

Posted by

Un stepper se numara printre acele aparate fitness care nu ar trebui sa lipseasca din casa niciunei persoane interesate sa isi mentina o buna forma fizica si un aspect placut al corpului.

Folosirea acestui tip de echipamente de la Sport-Mag.ro antreneaza in special muschii din partea inferioara a corpului, insa unele setari permit si tonifierea altor grupe musculare. De asemenea, utiizarea regulata contribuie mult la imbunatatirea functionarii sistemului cardiovascular. Aparatele se remarca si prin faptul ca pot fi utilizate inclusiv de persoane supraponderale sau chiar obeze, care au cu atat mai mult nevoie de exercitii fizice regulate.

Stepper Twist cu corzi HMS S3033, de culoare roz

Modelul admite utilizatori cu greutatea maxima de 100 de kilograme. Permite efectuarea unor miscari oblice in ambele directii, spre dreapta si spre stanga, care ajuta la tonifierea coapselor si a feselor, oferind in acelasi timp un antrenament de tip cardio. Are meritul de a antrena musculatura in profunzime, fara sa se ajunga la suprasolicitarea articulatiilor.

Rezistenta ajustabila permite folosirea sa de catre orice utilizator, indiferent de forma fizica in care se afla. Computerul afiseaza pe ecran informatii esentiale despre exercitii, precum durata, pasii efectuati si caloriile arse. Pentru un plus de siguranta, este prevazut cu corzi si cu talpi anti-alunecare. Produsul nu este voluminos si are o greutate de numai 7 kilograme, ceea ce permite depozitarea sa usoara in orice spatiu.

Stepper InSPORTline Rote, cu o capacitate maxima de 130 de kilograme

InSPORTline Rote le permite sa se antreneze si persoanelor care au depasit limita celor 100 de kilograme. Sistemul de franare hidraulica, prevazut cu 12 niveluri de rezistenta si cu manere practice, permite un antrenament intens, care tonifiaza muschii, arde calorii si imbunatateste starea generala de sanatate.

Nu numai utilizatorii cu o greutate corporala crescuta se simt confortabil in timpul exercitiilor, ci si cei cu o inaltime mai mare. Pasul are o inaltime fixa, de 320 de milimetri. In manere sunt incorporati senzori de frecventa cardiaca, iar functia Recuperare ofera detalii semnificative despre starea organismului la incheierea sesiunii de antrenament.

Chiar deasupra panoului de afisaj exista si un suport pentru tableta sau, in functie de preferinte, pentru o revista, ceea ce garanteaza faptul ca nu te vei plictisi, in timp ce lucrezi pentru a te mentine in forma.

Stepper InSPORTline Stairmaster Profi Stair – pentru utilizatori de pana la 180 de kilograme

InSPORTline Stairmaster Profi Stair este un aparat cardio profesional, perfect pentru antrenarea musculaturii coapselor si a feselor. Greutatea de 231 de kilograme a produsului si cadrul solid confera o durabilitate inalta si ofera posibilitatea de antrenament pentru utilizatori de pana la 180 de kilograme.

Manerele, suprafata aderenta a scarilor si optiunea de oprire in caz de urgenta ofera garantia unui antrenament sigur. Toate functiile, inclusiv viteza, sunt controlate electronic. Utilizatorul are posibilitatea de a alege intre 10 programe cu pornire rapida, 3 programe de obiectiv si 2 programe de ritm cardiac.

Aparatul este echipat cu doua suporturi pentru sticla de apa, cu suport pentru tableta sau carte si cu ventilator. Este prevazut si cu 4 roti de transport, care permit mutarea lui cu usurinta, la finalul sesiunii de pregatire fizica.

Vrei sa ai parte de antrenamente care iti vor imbunatati conditia fizica si starea generala de sanatate? Un stepper iti va fi de real folos, indiferent de greutatea pe care o ai in acest moment.