apr. 12

Schimbarile sunt bune!

Schimbarile sunt bune!

Nu stiu cate persoane sunt de acord cu parerea mea, insa cred ca schimbarile sunt foarte bune mai ales cand sunt facute la momentul oportun.

Aceasta mentalitate m-a ajutat sa depasesc anumite momente critice in viata, iar printre ele se numara si evenimentul care m-a facut sa privesc altfel somnul si salteaua de pat.

Anul trecut am fost diagnosticat cu probleme de cervicala destul de grave, iar pentru acest lucru trebuia sa iau cateva masuri pentru a imbunatati situatia:

l Fizioterapie

2 Sa cumpar o saltea mai buna

3 Odihna

  1. am inscris la fizioterapie pentru ca era necesara, insa orice as fi incercat, nu puteam sa dorm mai mult de 5 ore pe noapte, iar doctorul imi recomandase 8 ore.

Atunci am decis ca voi investi intr-o saltea noua si ce magazin online mai bun decat saltele-online.ro puteam sa aleg? Acest magazin ofera o gama vasta de saltele de toate tipurile pentru orice fee de necesitati. Ca si client m-am simtit foarte bine sa vad un magazin specializat in astfel de produse.

Modelul pe care l-am ales se numeste Black Label, iar aceasta saltea este confortabila, ecologica, ergonomica, deoarece latexul raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman,sustinand coloana vertebrala.

In cazul in care folositi aceasta saltea pe un pat cu fund din placa de PAL, aceasta va avea o duritate medie-ferma, iar in cazul in care folositi salteaua pe o somiera (ceea ce este cel mai recomandat), va avea o duritate medie- elastica.

Placa de latex este de 18 cm grosime, densitate de 80 kg / mc, compozitie 50% latex natural si 50% latex sintetic, cu perioada lunga de utilizare.

Placa este procesata in Bulgaria si indeplineste toate normele sanitare, antialergice, de securitate cerute de Uniunea Eurpeana.

Latexul este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). Are proprietati antibacteriene si dezodorizante (anihiland mirosul transpiratiei).

Este salteaua perfecta pentru un somn placut!