apr. 12

Ce ar trebui sa cunosti in cazul unei inmormantari?

Ce ar trebui sa cunosti in cazul unei inmormantari?

Te-ai intrebat vreodata cam cate lucruri nepotrivite se pot intampla in viata ta? Poate ca nici macar nu avem in vedere si aceste chestiuni sau poate ca suntem prea entuziasmati de ceea ce avem si nu prea intelegem ce inseamna suferinta. Ba mai mult decat atat in momentul in care ne confruntam cu un astfel de sentiment uitam de propriile noastre reguli, uitam sa mai fim noi. Si cu toate astea pentru ca intamplarile triste nu se opresc doar la sentimentele de tristete trebuie sa ai in vedere si realizarea procesului de inmormnatare.

Partea cea mai incurcata, insa, apare cand nu prea stii ce ai de facut, unde sa te indrepti sau cine ti-ar putea da o mana de ajutor. Toate aceste detalii iti vor aduce o parte de neincredere, deznadejde si poate chiar persimism pentru ca tu nu esti in stare sa te ocupi de toate elementele ce fac procesul inmormantarii. Tocmai din aceasta cauza vei gasi pe piata servicii funerare Dorobantu, care sunt menite sa te sprijine, chiar si atunci cand tu iti pierzi increderea sau nu mai ai nici o speranta ca lucrurile se vor rezolva in timp util.

Pe de alta parte, panica se instaleaza in momentul in care nu prea stii cea ai de facut, cu atat mai mult daca nu ai mai trecut prin evenimente similare. Iar in aceasta situatie nimeni nu poarta nici o vina, caci moartea unei persoane, idiferent de statutul acesteia nu poate fi impiedicata si nici nu poti face prea multe lucruri. Poate ca cel mai bine ar fi sa gandesti pozitiv, sa ai incredere ca totul se va rezolva si ca va fi bine.

Nimeni nu poate spune ca tu nu vrei sa realizezi ceva bun, cum nimeni nu poate lua decizii in locul tau. Insa tot ce pot face oamenii din jurul tau este sa te indrume si sa te redirectioneze catre oamenii capabili si catre acele servicii dedicate pentru a putea rezolva si cea mai critica situatie. De altfel fiecare dintre noi este responsabil pentru ceea ce isi doreste, pentru ceea ce trebuie sa faca si mai mult decat atat pentru a-si ajuta semenii, chiar si in conditii extreme.