dec. 18

Sarbatorile vor fi altfel fara tine…

Sarbatorile vor fi altfel fara tine…

Craciunul asta trebuia sa fie despre noi si cu noi, numai cu lucrurile s-au complicat pe ultima suta de metri. Nu vreau si nici nu imi permit sa te scot pe tine vinovat de ceva, numai ca imi lipsesti si te vreau aici mai mult ca oricand. Sunt constienta ca prea multe lucruri nu iti pot spune pentru ca te vei supara. Si nu e vorba despre orgolii sau cum ai spus tu reprosuri, pur si simplu am nevoie de tine aici si cam atat.

Ti-am spus de atata timp cat de mult imi doresc sa-mi petrec timpul cu tine, cat de mult imi doresc sa facem lucruri impreuna. Stiu ca munca ta este mult mai importanta decat orice altceva, dar te rog intelege-ma si pe mine, chiar nu as vrea sa stau singura de sarbatori.

Bineinteles singura nu voi fi, caci vor fi oamenii de langa mine, rudele mele, dar nu vei fi tu si asta ma doare atat de rau. Poate ca pentru tine asta nu are nici un fel de importanta, dar pe mine chestia asta ma ucide putin cate putin si desi am am zis ca nu am sa ma plang in stilul asta eu nu mai pot.

Mi-am facut atatea planuri pentru timpul asta si culmea doar cu ele am ramas, caci tu nu vei putea sa ajungi aici. Si, da, m-am suparat, deoarece nu aveam cum sa fiu fericita cand mi-ai dat o asemenea veste. Ma asteptam sa imi spui ca vei mai intarzia putin, dar nu ca tu nu vei ajunge deloc.

Sau poate ca asta este pedeapsa de care tot imi vorbeai in trecut. Si acum ai reusit sa ma pedepsesti in cel mai crud mod. Puteai foarte bine sa faci orice altceva, sa-mi spui cu totul si cu totul altceva, dar nu sa stai departe de mine de aceste sarbatori. Parca nici baradul nu imi mai vine sa-l mai impodobesc – vestea asta mi-a dat planurile peste cap si sper ca acum sa fii multumit.