mai 28

In videochat, Bucuresti este „capitala“ oportunitatilor nelimitate!

In videochat, Bucuresti este „capitala“ oportunitatilor nelimitate!

Conform tuturor studiilor si statisticilor, nivelul de trai din Bucuresti este superior celui din orice alta regiune a tarii. Mai mult decat atat, exista domenii in care conditiile oferite in capitala Romaniei sunt identice cu cele din Europa Occidentala sau Statele Unite ale Americii.

Industria de divertisment online pentru adulti reprezinta un astfel de exemplu. Intr-adevar, oportunitatile de care beneficiezi ca model de videochat Bucuresti la www.studio20.ro se numara printre cele mai bune din intreaga lume. Iata cum stau lucrurile in unele dintre cele mai mari studiouri!

Studio20 Unirii – spatiu pentru a te dezvolta!

Locatia amplasata in cladirea City Business Center din centrul orasului este cel mai mare studio de videochat din Bucuresti si chiar din intreaga lume. Are o suprafata de peste 1 500 de metri patrati si nu mai putin de 35 de camere tematice spatioase si dotate cu tehnologie de ultima ora, unde modelele isi pot desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Pe langa spatiile rezervate discutiilor cu membrii acelor site-uri videochat, la dispozitia fetelor se afla si alte zone, pe care le pot folosi inainte si dupa program sau atunci cand iau o pauza: bucatarie, cafenea, restaurant, jacuzzi, zone de make-up, de masaj si de fitness.

Echipa este una cu o bogata experienta in domeniu, care a contribuit din plin la succesul unora dintre cele mai apreciate modele de videochat din Bucuresti. Ele au obtinut numeroase premii internationale si au ajuns la un nivel al castigurilor de peste 10 000 de dolari pe luna.

Studio20 Victoriei – toate conditiile pentru succes!

Poti face videochat Bucuresti in cele mai bune conditii si in locatia situata in Piata Victoriei, in doua tronsoane ale cladirii de birouri Victoria Business Center, unul cu vedere chiar spre piata, iar celalalt spre Strada Buzesti.

Suprafata totala este de 700 de metri patrati. Cele 20 de spatii de lucru au o suprafata de peste 25 de metri patrati fiecare si sunt decorate ca dormitoare romantice, biblioteci, spatii de birouri, bucatarie sau dus, astfel incat sa permita implinirea celor mai frecvent intalnite fantezii ale membrilor site-urilor de profil.

Chiar si fetele lipsite de experienta in domeniu pot sa reuseasca in acest cadru, unde beneficiaza atat de sustinere financiara, cat si de ajutorul unei echipe de top, formata din manager, traineri de videochat, profesorii care ofera cursuri individuale gratuite de limba engleza, cultura generala sau machiaj si echipa de suport tehnic, in permanenta la datorie.

Studio20 Double D – inveti de la cei mai buni!

Puterea exemplului personal se dovedeste mai puternica decat orice teorie sau chiar decat pregatirea practica. In acest studio de videochat din Bucuresti vei beneficia din plin de asa ceva, datorita faptului ca locatia este manageriata de doua dintre cele mai de succes modele care au lucrat vreodata in Romania.

Este vorba despre fetele care au folosit pseudonimele de Raquelle Diva si Devious Angel. Ele au construit o cariera fantastica, cu venituri de zeci de mii de dolari pe luna si cu premii castigate la festivaluri internationale de profil. Apoi au devenit manageri si ajuta alte fete sa obtina succes.

Daca te decizi sa faci videochat Bucuresti, cu siguranta vei beneficia de cele mai bune conditii pe care si le poate dori un model!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.