Care sunt cele mai bune oportunitati de a face videochat in Bucuresti?

Posted by

Exista numeroase oportunitati de a face videochat in Bucuresti si, tocmai de aceea, trebuie sa fii atenta ce decizie iei, atunci cand incepi o astfel de cariera. Este important, in primul rand, sa colaborezi cu o companie puternica si experimentata, despre care se stie ca isi trateaza angajatele corect si ca ofera cele mai bune conditii.

Acestor criterii le corespunde Studio-20.ro, o firma apreciata atat in tara, cat si la nivel international, fapt dovedit de premiile castigate la prestigioase festivaluri desfasurate in Los Angeles, Las Vegas, Barcelona sau Praga. Iata care sunt studiourile in care poti incepe o cariera de model in cele mai bune conditii, potrivit celor mai multe pareri videochat!

Bucuresti Unirii – totul la dispozitia fetelor

Studioul Bucuresti Unirii este situat intr-o zona centrala a orasului, in cladirea City Business Center de pe strada Nerva Traian, nr. 3, etaj 5. Acest studio de videochat Bucuresti are nu mai putin de 35 de camere, fiind unul dintre cele mai mari din lume. Spatiul generos, de 1 500 de metri patrati, este impartit in dormitoare tematice, unde modelele isi desfasoara activitatea in conditii de lux.

O atentie deosebita a fost acordata si zonei de relaxare, astfel incat la dispozitia fetelor se afla o cafenea, un restaurant, precum si zone de masaj si jacuzzi. Nu este de mirare ca, de-a lungul timpului, unele dintre fetele care lucreaza aici au castigat premii internationale si au ajuns la venituri de pana la 25 000 de dolari pe luna!

Daca vrei sa lucrezi in aceasta locatie, poti sa telefonezi la numarul 0786 070 050 sau sa scrii un email la adresa angajari.unirii@studio20.com.

Bucuresti Victoriei – o echipa de profesionisti

Studio 20 Victoriei este unul dintre cele mai mari si mai bine inzestrate studiouri de videochat din Bucuresti si din intreaga tara. Se intinde pe mai bine de 700 de metri patrati, in doua tronsoane ale cladirii de birouri Victoria Business Center, unul cu vedere spre Piata Victoriei, iar celalalt spre Strada Buzesti.

Cele 20 de spatii de lucru ocupa o suprafata generoasa, de cel putin 25 de metri fiecare. Decorurile sunt diverse, de la dormitoare romantice la biblioteci, spatii de birou, bucatarie sau dus. Aceasta diversitate, precum si sprijinul unei echipe formate din specialisti cu experienta in videochat in Bucuresti le permit fetelor sa obtina succesul dorit.

Daca esti interesata de o colaborare, poti face o vizita la sediul din cladirea Victoria Business Center, situata pe Calea Victoriei, nr. 155, Tronson 7, Etaj 1. Poti telefona la numerele 0785 264 958 sau 0748 777 757 ori poti trimite un email pe adresa angajari.victoriei@studio20.com.

videochat Bucuresti

Double D – succesul naste succes

Studioul Double D se afla pe Splaiul Independentei, nr. 291-293, etaj 9. Caracteristica acestui studio de videochat din Bucuresti consta in faptul ca este administrat de doua fete care au lucrat ca modele si s-au bucurat de reusite exceptionale in acest domeniu.

Este vorba despre Raquelle Diva si Devious Angell, care de-a lungul timpului au obtinut premii precum Best Live Cam Model, Best Female Cam sau XBIZ Best Cam Model. Nivelul de performanta si castigurile obtinute le-au permis sa conduca propriul studio, iar acum de sfaturile si de experienta lor pot profita din plin si alte fete.

Daca vrei sa te ajute si pe tine sa devii model de videochat Bucuresti, le poti scrie la adresa de email angajari.grozavesti@studio20.com sau poti telefona la numarul 0751 512 194. Fa primul pas, iar apoi, sub indrumarea potrivita, succesul va veni de la sine!