aug. 29

Cand trecutul se intoarce…

Cand trecutul se intoarce…

Probabil ca n-as fi crezut niciodata ca ceva sau cineva din trecut ma va trage de maneca si imi va arunca vorbe reci si urate ce nu ar merita spune nimanui. Spre deosebire de acele momente cand nu cautam sa rabufnesc in fata oamenilor si ascundeam ceea ce simteam, in acest prezent lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Insa dupa cum stiti cu totii mai sunt si momente cand te gandesti cu ce oare ai gresit si ce se intampla, de ce apar tocmai acum.

De multe ori crezi ca poate e doar vina ta sau poate ca ai spus ceva sau ai facut ceva gresit. Si cu toate astea lucrurile nu stau chiar asa. Poate ca o parte din trecutul tau nu il poti ascunde si nici nu il poti uita asa pur si simplu peste noapte. Insa, cu toate astea ar trebui sa nu te mai gandesti la el, sa nu-ti mai pese de ceea ce a fost si sa te concentrezi pe ceea ce ai in prezent.

Astfel spus nu ai de ce sa te ingrijorezi mai mult decat este cazul. Iar pentru a face fata oricarei provocari cel mai usor este sa ignori lucrurile urate din trecut si sa te gandesti la ceea ce iti face placere sa faci. Intotdeauna am spus si am crezut ca fiecare persoana este speciala, ca are ceva unic si pentru asta mai merita o sansa. Dar in momentul in care oferi sanse una dupa alta si nimic nu se intampla atunci trebuie sa te decizi cu privire la ceea ce vrei sa faci.

Daca am ramane ancorati in trecut am pierde tot prezentul si viitorul, iar asta nu e un lucru bun. Indiferent ca te deranjeaza anumite lucruri sau ca tu speri sa se rezolve, anumite lucruri nu se pot rezolva niciodata, iar asta nu mai este o incertitudine.