BMW Seria 3 de vanzare in leasing de la Elite Cars Leasing, vezi aici mai multe detalii

Posted by

Cand e nevoie de o masina noua multi dintre noi incercam pe cat de mult posibil sa facem economii pentru a ne permite un asemenea efort financiar. Pentru unii un efort, pentru altii o nimica toata. Indiferent de acest criterii dealerii de masini pun la bataie oferte generoase pentru cei care doresc sa faca o schimbare si sa conduca si o alta marca de masina.

Pentru cei ce isi doresc un BMW Seria 3 de vanzare in leasing, Elite Cars Leasing vine cu oferte de neratat. Aceste masini sunt unele puternice, cu dotari care mai de care mai moderne si cu functii pe care orice sofer pasionat ar dori sa dispuna.

Seria 3 este clasificata ca fiind o masina de clasa medie, una care are dimensiuni variabile, asta tinandu-se cont si de versiunea aleasa. Interiorul este unul confortabil, bine finisat cu toate acele componente care fac experienta unui condus mai usoara.

Cumpara-ti masina la care visezi de la un dealer de incredere

Elite Cars Leasing este acel dealer care iti ofera oportunitatea de a-ti cumpara masina mult visata prin rate avantajoase, in leasing. Este o metoda aleasa de multi oameni care doresc sa treaca la un alt nivel in ceea ce priveste masina. O dorinta implinita pentru cei care opteaza pentru un BMW Seria 3.

Acest dealer vine cu posibilitatea cumpararii masinii dorite in rate, vei putea sa iti echilibrezi cheltuielile de zi si in acelasi timp sa conduci masina mult visata. Elite Cars Leasing ofera o gama variata de modele de masini, masini care sunt verificate si bine puse la punct pentru cei interesati.

Dealerul ofera 12 luni de garantie sau 15.000 de km, cu posibilitatea extinderii acesteia pana la 2 ani. Vei putea sa apelezi la echipa specializata in cazul in care se intampla ceva cu masina si aceasta are nevoie de cateva interventii tehnice. Specialistii din cadrul Elite Cars Leasing se vor asigura ca masina ta este bine pusa la punct.

Optiunea de trade in sau buy back

Acestea sunt doua optiuni pe care le poti lua in considerare daca doresti sa ai parte de masina ta si sa scapi de cea veche intr-un mod cat mai rapid. Poti conta pe acest dealer, pe Elite Cars Leasing pentru o masina de calitate, o masina care vine cu dotari speciale si cu garantia ca ai ales bine.

In pagina oficiala poti sa vezi stocul intern de masini si poti cere mai multe informatii. Daca modelul de masina ales nu este in stoc poti sa soliciti ca masina sa-ti fie adusa pe comanda din celelalte locatii din tara. Elite Cars Leasing este un partener de incredere pe care te poti baza atunci cand doresti sa-ti schimbi masina si sa iei una noua. Referitor la toate documentele necesare, echipa Elite Cars Leasing te va ajuta cu toate actele pentru a avea dosarul complet la timp. Nu ezita sa faci aceasta schimbare, investeste in masina visurilor!

Contact:

0758600601

office@elite-cars-leasing.ro