Samsung Galaxy S23 Ultra – vârful gamei în materie de telefonie mobilă!

Posted by

Pe YZZY.ro găsești o listă întreagă de telefoane mobile, indiferent dacă dorești să cumperi sau să vinzi, potrivite pentru fiecare buget. Recomandarea de azi vine în ajutorul celor care doresc să își achiziționeze un telefon la un preț accesibil pe care să îl folosească în diferite moduri, de la fotografie profesională, până la ultimele jocuri în materie de gaming. Vârful de gamă a cunoscutului producător corean de telefonie, Samsung, o reprezintă seria S care, așa cum ne-a obișnuit de câțiva ani încoace, vine cu noi implementări în materie de design și funcționalitate.

Telefonul Samsung S23 Ultra a întrecut toate așteptările, fiind îmbunătățită calitatea imaginilor, capacitatea bateriei care acum este mult mai durabilă și un nou procesor, perfect pentru toți pasionații de jocuri pe telefon. Găsești o gamă variată de telefoane, precum și Samsung S23 Ultra în magazinul online YZZY.ro la preturi potrivite pentru toate buzunarele!

De ce să alegi un Samsung S23 Ultra?

Printre multitudinea de specificații cu care se poate lăuda S23 Ultra amintim ecranul de 6,8 inch foarte luminos, bateria de 5.000 mAh care ține două zile fără încărcare, iar în materie de fotografie are 4 camere cu specificații îmbunătățite: cea normală, ultra wide, zoom optic 3x și zoom optic 10x.

Mai putem adăuga la lista de specificații și un chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 overclock și o răcire cu cameră de vapori în telefon, benefice pentru pasionații de gaming. Nici pe partea de design telefonul nu dă greș, având o formă robustă concepută, astfel încât să exceleze pe partea de durabilitate. Rezistența telefonului este datorată sticlei Corning Gorilla Glass Victus 2 pe ambele parti, iar rama construită din Armor Aluminum aduce un plus de sigurantă, alături de un design modern.

Samsung S23 Ultra se poate lăuda cu un design care întoarce toate privirile!

Adesea, un Samsung Galaxy S23 Ultra este confundat cu versiune precedentă, S22 Ultra, datorită designului, care la prima vedere nu pare ca a suferit multe schimbări. La atingere, vei sesiza însă diferența dintre cele două, fiindcă versiunea nouă include mai multe suprafețe plate. Creşterea cantităţii de zone plate, în special când vine vorba de ecran, e de mare folos pentru gameri. Telefonul aduce în premieră şi Gorilla Glass Victus 2 şi pe faţă şi pe spate, ceea ce crește șansa acestui smartphone să scape fără mari probleme dacă va aluneca din mână, chiar şi pe suprafeţe mai dure.

În urma testelor efectuate acesta rezistă chiar şi la scăpare pe beton de la o înălţime de 2 metri. Pe lângă ecran, S23 Ultra are și o ramă din aluminiu, mult mai rezistentă față cea de pe modelele precedente. Este rezistent și la zgârieturi, având certificare IP68 (are posibilitatea de a se scufunda în apă până la 1.5 metri timp de 30 de minute). Vine în 4 nuanţe de culoare: Phantom Black, Green, Lavender, Cream, iar greutatea sa este una considerabilă de 234 de grame.

După această trecere în revistă a principalelor specificații de care se bucură Samsung S23 Ultra, dacă te-am convins că este alegerea potrivită, nu ezita să consulți întreaga gamă de produse, regăsită în magazinul online YZZY.

Contact: contact@yzzy.ro