dec. 11

Mai avem timp si de relaxare?

Mai avem timp si de relaxare?

M-am gandit de nu stiu cate ori ca toate lucrurile pe care le-am facut la un moment dat s-au intors impotriva mea. Si asta pentru ca eu am cedat anumitor tentatii si in loc sa ma ocup de ceea ce credeam ca este necesar si de datoria mea sa realizez mi-am pierdut vremea pe cu totul si cu totul altceva. Degeaba au fost momente cand am intrat in panica, pentru ca acestea nu m-au ajutat cu nimic, ci din contra nu m-am putut concentra suficient de bine pe ceea ce aveam de facut.

Si cu toate astea intr-un tarziu mi-am dat seama ca eu de fapt am omis ceva destul de important. Si anume am omis sa ma relaxez, am omis sa-mi rezerv timp si pentru mine si nevoile mele. Intr-un cuvant am omis sa am grija de mine si de organismul meu, iar asta nu a fost o chestiune care sa ma ajute, ci din contra mi-a adus si foarte multe probleme. Printre multe altele mi-am dat seama ca degeaba am stat eu cateva ore pe https://www.project-free-tv.us/ , caci eram mult mai obosita decat inainte si nu stiam cum pot scapa de respectiva stare.

Ba mai mult decat atat am neglijat pana si acele lucruri simple ce imi aduceau putina fericire si imi redau acea stare de bine pe care o intalnesc foarte, foarte greu. Inevitabil am pierdul controlul asupra tuturor lucrurilor si mai mult de atat mi-am dat seama ca degeaba am mai incercat eu sa-mi insusesc cateva free movies online, deoarece nu mi-au adus nici macar un strop de odihna. Ma simteam din ce in ce mai obosita si nu stiam cu ce am gresit.

De fapt greseala mea a fost aceea ca am evitat odihna, am evitat somnul si intr-un final am ajuns la epuizare. Din pacate un organism epuizat nu iti mai este de prea mare folos si pentru a ma pune pe picioare am fost nevoita sa urmez diverse tratamente, retete prescrise si nu mai stiu ce diete. Cum toate astea au fost si mai rele decat lipsa mea de somn mi-am propus sa nu mai existe o data viitoare si asta pentru ca nu mai vreau sa trec inca o data prin toate aceste etape nu foarte placute.

Intr-un final am inteles si eu de ce este atat de important somnul si poate ca aveam nevoie de o asemnea lectie pentru ca altfel nu cred ca intelegeam toate aceste lucruri. Mai cu seama daca si voi sunteti nerabdatori si va place sa petreceti foarte mult timp lucrand, cred ca a venit timpul sa va acordati si mici pauze. Nu de alta, dar nu cred ca vreti sa ajungeti pe mana medicilor sau si mai rau sa ajungeti intr-o stare nu foarte buna la spital.

Asadar aveti grija de organismul vostru si nu uitati cat de importanta este odihna, pauza si momentele de relaxare. Pana la urma putina deconectare din lumea voastra legata de munca nu ar strica nimanui, ci din contra o sa vedeti ca veti avea un randament si mai mare.